کارناوال - راهنمای سفر

طاق پیروزی پاریس

پاریس، میدان شارل دو گل

4.5

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 7 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

1 ساعت

ساعت دسترسی

امروز جمعه 10:00 صبح تا 22:00

شماره تماس

هزینه ورودی بزرگسالان

13 یورو(734,578تومان)

همه چیز درباره طاق پیروزی پاریس

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

نسیم امینی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

05 مهر 1399

به روز رسانی

05 مهر 1399

معرفی /

طاق پیروزی پاریس | یادبودی از سربازان فرانسه

این بار در کارناوال، به معرفی طاق پیروزی پاریس می‌پردازیم که یکی از شاخص‌ترین جاذبه‌های کشور فرانسه است. به تاریخچه ساخت این بنا می‌پردازیم و برای‌تان از معماری طاق پیروزی فرانسه می‌گوییم. در کنار این توضیحات، تعدادی عکس طاق پیروزی پاریس را نیز با شما به اشتراک می‌گذاریم تا این‌گونه، بیشتر از فضا و چشم‌انداز این بنا بدانید. ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید. 

Photo by : Unknown

چرا طاق پیروزی پاریس ؟


  • از مهم‌ترین دیدنی‌های کشور فرانسه و شهر پاریس به حساب می‌آید.
  • از بزرگترین یادبودهای جهان است.
  • در انتهای خیابان شانزلیزه قرار دارد و می‌توانید در کنار بازدید از این بنای یادبود از این خیابان نیز دیدن کنید.
  • بعد از طاق پیروزی تیتوس در شهر رم، به عنوان دومین طاق نصرت دنیا شناخته می‌شود.
  • بر فراز طاق پیروزی موزه‌ای وجود دارد که اطلاعات خوبی را درباره تاریخ فرانسه در اختیارتان قرار می‌دهد.

معرفی طاق پیروزی پاریس | Arc de Triomphe

طاق پیروزی پاریس در میدان شارل دوگل و در انتهای خیابان شانزلیزه قرار دارد که یکی از پرترددترین مناطق شهر به شمار می‌رود. بنای طاق پیروزی شبیه به دروازه‌هایی است که در گذشته در ورودی شهرها قرار داشتند و به مردم امکان تردد می‌دادند. ارتفاع این طاق 50 متر، پهنایش 45 متر و عرضش 22 متر است و به خوبی از مناطق اطراف دیده می‌شود. ساخت طاق پیروزی از تاریخ 15 آگوست 1806 آغاز شد و هدف از ساخت آن، زنده نگه داشتن نام و یاد سربازانی بود که در طول جنگ‌های انقلاب فرانسه و دوران ناپلئون جان خود را از دست دادند. این دو جنگ برای فرانسوی‌ها بسیار وحشتناک بود و این یادبود، گامی کوچک برای زنده نگه‌داشتن یاد از دست رفتگان‌شان در این جنگ‌ها به حساب می‌آمد. ساخت این بنا، زمان زیادی را از سازندگانش گرفت و رونمایی از آن بارها و بارها به تعویق افتاد تا اینکه در تاریخ 29 جولای سال 1836، در نهایت طاق زیبای پیروزی را افتتاح کردند. در سال 1921 میلادی هم در زیر این طاق، آرامگاهی برای سربازان گمنام ساخته شد و در سال 2007 یک موزه یا به عبارتی نمایشگاه دایمی در طاق پیروزی پاریس برپا شد. 

باید به این نکته مهم اشاره کنیم که برای ساخت طاق پیروزی پاریس از روی طاق تیتوس (Arch of Titus) در شهر رم ایده گرفته‌اند که یک بنای تاریخی بسیار ارزشمند در جنوب رم است و در زمان امپراتوری روم باستان ساخته شده بود. 

Photo by : Unknown

تاریخچه طاق پیروزی پاریس

ساخت طاق پیروزی به زمان امپراتوری ناپلئون بناپارت و پیروزی وی در نبرد استرلیتز (Battle of Austerlitz) باز می‌گردد. این جنگ که با عنوان نبرد سه امپراتور هم شناخته می‌شود، میان فرانسه و ارتش مشترک روسیه-اتریش به فرماندهی امپراتور الکساندر اول و امپراتور فرانتس دوم در گرفت و در نهایت به پیروزی بناپارت و فرانسه منجر شد. این نبرد را یکی از بزرگترین پیروزی‌های ناپلئون می‌دانند که موجب نابودی ائتلاف امپراتوری مقدس روم، روسیه، بریتانیا و باقی مخالفان انقلاب فرانسه شد.

پیرو این پیروزی و به پاس قدردانی از سربازانی که در طول نبرد استرلیتز کشته شدند، در سال 1806، ساخت طاق پیروزی آغاز شد و در تاریخ 15 آگوست همین سال که مصادف بود با تولد ناپلئون بناپارت، اولین سنگ بنای طاق گذاشته شد؛ اما این ساخت و ساز، در سال 1811 میلادی، به خاطر مرگ معمار سازه به تعویق افتاد. تا اینکه سرانجام، پادشاه لوئی فیلیپ با به قدرت رسیدنش دستور تکمیل طاق پیروزی را صادر کرد. او گروهی از معماران را مسئول ساخت بنا کرد و این گروه ماهر بین سال‌های 1833 تا 1836 برای تکمیل بنای طاق پیروزی دست به کار شدند. در نهایت بنای طاق پیروزی فرانسه در تاریخ 29 جولای 1836 میلادی افتتاح شد.

طاق پیروزی تکمیل شده بود، اما در تاریخ ۱۸ دسامبر ۱۹۱۶ میلادی، با رخ دادن نبرد خونین وردن (Battle of Verdun) صدمات قابل توجهی به آن وارد آمد. نبرد وردن یکی از هولناک‌ترین نبردهای جنگ جهانی اول بود و آسیب‌های زیادی به تمامی شهر پاریس وارد آورد. پس از این جنگ، طاق پیروزی را دوباره بازسازی کردند و و از آن به بعد عنوان "نقطه تجمع نیروهای شجاع فرانسوی" را به این طاق دادند. 

معماری طاق پیروزی پاریس

ژان-فرانسوا-ترز شالگرین (Jean Chalgrin) یکی از تاثیرگذارترین معماران فرانسوی بود که با طراحی طاق پیروزی پاریس شهرت بیشتری برای خود رقم زد. وی یکی از مهم‌ترین معماران جنبش نوکلاسیسیسم به شمار می‌آید و بنای طاق پیروزی را هم پیرو این سبک ساخته است؛ در جنبش نوکلاسیسیسم هنری، هنرمندان تحت تاثیر هنرهای یونانی و رومی بودند و از بناها و آثاری که در گذشته خلق شده بودند، الگوبرداری می‌کردند. جالب است بدانید برای ساخت اینجا از طاق پیروزی شهر رم الگوبرداری کرده اند؛ اما در این مکان همه چیز بزرگتر و با شکوه‌تر است و ظرافت بیشتری دارد. 

ژان تنها کسی نبود که در ساخت بنای فوق‌العاده طاق پیروزی نقشی اساسی داشت بلکه هنرمندان متعددی تلاش کردند تا این اثر زیبا ساخته شود. اگر به تصاویر دقت کرده باشید روی بدنه طاق پیروزی مجسمه‌های متعددی ساخته شده است؛ آثاری که حاصل تلاش و هنر مجسمه‌سازان معروف آن روزگار هستند. 

در گذشته اغلب مجسمه هایی که به دستور پادشاهان ساخته می شدند به صورت یکپارچه بودند به این معنا که مجسمه ساز یک تخته سنگ یک تکه را انتخاب می کرد و اشکال مورد نظرش را روی آن می کَند؛ اما در طاق پیروزی مجسمه سازها ابتدا آثارشان را ساختند و سپس آن ها را به بنا متصل کردند.

طاق پیروزی پاریس، طاق چهار پایه و یک طاق قوس‌دار دارد. روی هر یک از پایه‌ها مجسمه‌هایی به چشم می‌خورند که مربوط به فرماندهان، سربازان، پادشاهان و مردم عادی فرانسه هستند. اگر با دقت بیشتر به طاق بنگرید نوشته‌هایی نیز روی هر پایه و ستون خواهید دید، این نوشته‌ها اسامی قهرمانان فرانسوی است که امروزه موجب افتخار فرانسوی‌ها هستند. زیر طاق نیز نقش و نگارهایی مربوط به سربازان فرانسوی و رشادت‌های‌شان وجود دارد که چند لحظه‌ای نگاه بازدیدکننده‌ها را به خود جلب کنند. 

بد نیست این را نیز بدانید که بین سال‌های 1882 تا 1886 مجسمه‌ای ساخته شده توسط الکساندر فولگوییر (Alexandre Falguière) بر فراز طاق پیروزی قرار داشت. او یکی از نامدارترین مجسمه سازان و نقاشان فرانسه بود که آثارش هنوز هم از ناب‌ترین های نوع خود هستند. این مجسمه که فردی را بر روی یک ارابه نشان می‌داد، نماد پیروزی فرانسه بود؛ اما متاسفانه این مجسمه سقوط کرد و شکست و امروز دیگر اثری از آن نیست.

ژان-فرانسوا-ترز شالگری
نبرد ژومپه

بخش های مختلف و دیدنی های طاق پیروزی پاریس

مجسمه های طاق پیروزی

بر روی ستون‌های طاق پیروزی مجسمه‌ها و نقش‌برجسته‌های متعددی به چشم می‌خورند که شاخص‌ترین‌شان چهار مجسمه زیر هستند:

  • مجسمه عزیمت سال 1792 یا سرود مارسییز | La Marseillaise: این گروه تندیس‌ها، اثر دست فرانسوا رود هستند و گروهی از مردم را در حال جشن و شادی برای جمهوری اول فرانسه نشان می‌دهد که در تاریخ 10 آگوست رخ داده بود. بالاتر از مردم هم بال‌های آزادی به چشم می‌خورد. این گروه در ابتدای جنگ جهانی اول سربازگیری می‌شدند و همچنین در سال‌های 1915-1916، فرانسوی‌ها را تشویق به سرمایه‌گذاری در وام‌های جنگی می‌کردند. 
  • مجسمه پیروزی سال 1810 | Le Triomphe de 1810: این مجسمه در سال 1810 توسط ژان پیر کورتو برای یادبود معاهده وین (Traité de Schönbrunn‎) ساخته شد؛ در این اثر ناپلئون دیده می‌شود که در حال تاجگذاری توسط الهه پیروزی است. 
  • مجسمه مقاومت 1814 | La Résistance de 1814: این اثر توسط آنتوان ایتکس (Antoine Étex) ساخته شد و مقاومت فرانسه را در طول جنگ ائتلاف ششم در برابر ارتش متحدان نشان می‌دهد.
  • مجسمه صلح 1815 | La Paix de 1815: این اثر نیز کار آنتوان ایتکس است و در سال 1815 پیرو بسته شدن پیمان پاریس به طاق پیروزی اضافه شد. پیمان پاریس در تاریخ 20 نوامبر 1815 به دنبال شکست و کناره‌گیری مجدد ناپلئون بناپارت پس از تبعیدش به جزیره البا به امضا رسید. 
مجسمه سرود ملی
مجسمه پیروزی
مجسمه مقاومت
مجسمه صلح

نقش برجسته های طاق پیروزی 

شش نقش برجسته یا کتیبه نیز روی طاق پیروزی پاریس به چشم می‌خورند که با هم آنها را بررسی می‌کنیم:

  • تشیع جنازه عمومی جنرال مارسو | Les funérailles du général Marceau: این اثر توسط پی اچ لامیر (P. H. Lamaire) ساخته شد. این اثر را می‌توان در سمت راست نمای جنوبی طاق مشاهده کرد. 
  • نبرد ابوقیر یا نبرد با عثمانی ها | La bataille d'Aboukir: نبرد ابوقیر میان سید مصطفی پاشا از امپراتوری عثمانی با ناپلئون صورت گرفت. این اثر که به برنارد سور (Bernard Seurre) تعلق دارد در سمت چپ نمای جنوبی قرار دارد. 
  • نبرد ژومپه | The Battle of Jemappes: این نبرد هم از مهم‌ترین جنگ‌های فرانسه است که در طول جنگ ائتلاف اول رخ داد. تصویری از این نبرد را کارلو ماروچتتی (Carlo Marochetti) روی طاق پیروزی به ثبت رساند. برای تماشای این کتیبه باید به سمت شرقی طاق پیروزی نگاه کنید.
  • جنگ آرکول | Battle of Arcole: این کتیبه جنگ آرکول، میان فرانسه و استرالیا را به تصویر می‌کشد. کتیبه زیبای آرکول که کار جی جی فییوچر (J. J. Feuchère) است در ستون سمت راست نمای شمالی طاق پیروزی قرار دارد.
  • نبرد استرلیتز | The Battle of Austerlitz: تصویری از نبرد مهم استرلیتز نیز روی طاق پیروزی قرار دارد که باعث و بانی ساخت این طاق بود. این کتیبه توسط ژان فرانسوا تئودور گچتر (Jean-François-Théodore Gechter) ساخته شد. برای دیدن این اثر باید به نمای غربی طاق نظر انداخت. 
  • نبرد اهرام | Battle of the Pyramids: این نبرد در حین لشکرکشی فرانسه به مصر و سوریه در تاریخ 21 جولای 1798 رخ داد. این اثر به جی ای شاپونیر (J É Chaponnière) تعلق دارد. اثر نبرد اهرام را در سمت چپ نمای شمالی می‌توان مشاهده کرد. 
جنگ آرکول
تشیع جنازه عمومی جنرال مارسو
نبرد ابوقیر یا نبرد با عثمانی ها
نبرد اهرام
نبرد ژومپه
Photo by : Unknown
نبرد استرلیتز
Photo by : Unknown

آرامگاه سربازان گمنام

در سال 1921 میلادی، تعدادی از سربازان گمنام زیر طاق پیروزی به خاک سپرده شدند و از آن زمان، این مکان به عنوان آرامگاه سربازان گمنام شناخته می‌شود. همچنین در زیر طاق پیروزی یک شعله وجود دارد که با عنوان شعله ابدی از آن یاد می‌کنند. در 11 نوامبر 1923 ، آندره ماژینو (André Maginot) وزیر جنگ سابق فرانسه که توسط بسیاری از مبارزان سابق احاطه شده بود، برای اولین بار این شعله را برافروخت و از آن زمان این شعله همه روزه در ساعت 18:30 با هدف زنده نگه‌داشتن یاد سربازان شعله‌ور می‌شود. همچنین بد نیست بدانید هرسال در تاریخ 11 نوامبر به یاد آتش بس سال 1918، در این مکان مراسمی برای سربازان گمنام برگزار می‌شود. 

موزه طاق پیروزی 

در سال 2007 یک موزه یا به عبارتی نمایشگاه دایمی در طاق پیروزی پاریس برپا شد. این نمایشگاه را با کمک هنرمندی به نام موریس بنایون (Maurice Benayoun) و معمار مشهور کریستوف گیرالت (Christophe Girault) راه اندازی کردند. موضوع این نمایشگاه جنگ و صلح است و تلاش شده تا آثاری به نمایش در آیند که نشان‌دهنده تاریخ و تمدن بزرگان فرانسه باشند. با بازدید از این موزه علاوه بر آشنایی با تاریخ و هنر فرانسه می‌توانید از مناظر پانورامای اطراف نیز لذت ببرید. از فراز طاق پیروزی می توانید به راحتی موزه معروف لوور، پل الکساندر سوم، خیابان شانزلیزه و... را ببینید.

برای رسیدن به این موزه جذاب باید به داخل بنای طاق پیروزی بروید، این قسمت در بالاترین بخش طاق قرار دارد و برای رسیدن به آن 284 پله را طی کنید یا اینکه سوار آسانسور شده و در ادامه مسیر، فقط 64 پله رو به بالا داشته باشید؛ البته در بیشتر مواقع آسانسور مجموعه تعطیل است و گردشگران مجبورند تمامی مسیر را با پله به بالا بروند. 

سکوی بازدید 

سکوی بازدید طاق پیروزی در ارتفاع 50 متری قرار دارد و چشم‌اندازی تماشایی از شهر پاریس را به تصویر می‌کشد. از این‌جا می ‌وان شانزلیزه، کلیسای سَکرِه‌کُر (Sacré-Coeur) و منطقه لَا دفانس (La Défense) را مشاهده کرد و به ویژه در زمان غروب آفتاب از این مناظر زیبا و تماشایی لذت برد. بد نیست بدانید برای رسیدن به سکوی بازدید باید 234 پله را طی کرد. 

آرامگاه سربازان گمنام طاق پیروزی
آرامگاه سربازان گمنام طاق پیروزی
موزه طاق پیروزی پاریس
پله های موزه طاق پیروزی
سکوی دید

امکانات 

  • غرفه فروش هدیه و کتاب
  • سرویس بهداشتی
  • پارکینگ نزدیک
  • تابلوهای راهنما

قوانین بازدید

بازدیدکننده‌ها باید لباسی معقول و مناسب به تن داشته باشند.

بنا به دلایل امنیتی و یا آب و هوایی امکان دارد که طاق پیروزی تعطیل شود.

اقلام و اشیای ممنوعه برای ورود به طاق پیروزی: دسته برای سلفی گرفتن، سه پایه برای عکاسی، کلاه ایمنی موتور سواری، اسکوتر، اشیای تیز، بطری‌های شیشه‌ای.

مسیر دسترسی به طاق پیروزی پاریس

طاق پیروزی پاریس در یکی از مناطق پرتردد شهر قرار دارد و بنابراین گردشگران به راحتی می توانند از اقصی نقاط شهر به اینجا بیایند و از آن بازدید کنند. 

مترو: ایستگاه مترو شارل دوگل - اتوآل (Charles de Gaulle Etoile) درست در کنار طاق پیروزی قرار دارد و با دقیقه ای پیاده روی به آن می رسید. بد نیست بدانید که خطوط 1، 2 و 6 از نقاط مختلف شهر به این میدان می رسد. 

قِق | RER: در ابتدا باید توضیح دهیم که قِق شبکه تندرو منطقه‌ای پاریس است و ترکیبی از یک سامانه مترو زیرزمینی در مرکز شهر پاریس و راه‌آهنی برای مسافران حومه شهر به مرکز به حساب می‌آید. برای رسیدن به طاق پیروزی از طریق قِق می‌توانید خط A را پیش بگیرید و در ایستگاه شارل دوگل - اتوآل (Charles de Gaulle Etoile) پیاده شوید؛ طاق پیروزی در چند قدمی‌تان است. 

اتوبوس: نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به طاق پیروزی نیز شارل دوگل - اتوآل (Ch. de Gaulle - Étoile Grande Armée) نام دارد و فاصله آن تا مترو تنها 160 متر است. خطوط 73، N11 و N24 از این ایستگاه می گذرند. 

تاکسی: باید بدانید پیدا کردن تاکسی در پاریس قدری دشوار است و همچنین قیمت آن چندان مقرون به صرفه نیست. با این وجود این گزینه نیز برای رسیدن به طاق پیروزی وجود دارد. 

 

آدرس: فرانسه، پاریس، میدان شارل دو گل

Addresse: Place Charles de Gaulle, Paris, France

هزینه بازدید از طاق پیروزی

ورودی برای بزرگسالان: 13 یورو (734,578 تومان)

ورودیِ کودکان: رایگان 

ساعت بازدید

از 15 ژوئن تا 25 جولای: 11:00 تا 19:00

از 25 جولای 2020: 10:00 تا 22:45

میز پذیرش 1 ساعت و نیم زودتر از آخرین ساعت کاری تعطیل می شود. 

تعطیلی ها: 1 ژانویه، 1 می، صبح 8 می، صبح 14 جولای، صبح 11 نوامبر و 25 دسامبر

Photo by : Unknown

دیدنی های اطراف 

خیابان شانزلیزه | champs elysees

برج ایفل | Eiffel Tower: فاصله 2.6 کیلومتر 

میدان شان دو مارس | Champ de Mars: فاصله 2.4

موزه اورسی | Musée d'Orsay: فاصله 3.2 کیلومتر

خیابان شانزلیزه
برج ایفل
میدان شان دو مارس
موزه اورسی

با تماشای این ویدیو بیشتر با تاریخچه و زیبایی های طاق پیروزی پاریس آشنا شوید.

حقایق جالب

  • همه ساله مسابقات تور دو فرانس در نزدیکی طاق پیروزی به پایان می‌رسد و همینطور، رژه ملی جشن ملی فرانسه در تاریخ 14 ژوئیه، از پایین طاق پیروزی آغاز می‌شود و تا میدان کنکورد ادامه پیدا می‌کند. 
  • در تاریخ 7 آگوست سال 1919 یک خلبان ماهر به نام چارلز گودفوری (Charles Godefroy) توانست با هواپیمایش از زیر طاق پیروزی پاریس عبور کند؛ این اتفاق درست سه هفته پس از جشن پیروزی جنگ جهانی اول اتفاق افتاد و ناخشنودی مقامات فرانسوی را به همراه داشت.
  • همان طور که اشاره کردیم، طاق پیروزی در محله ای بسیار شلوغ واقع شده است. در اوایل دهه 1960 فرانسوی ها متوجه شدند که دود اگزوز اتومبیل ها باعث شده تا لایه ای از دود و آلودگی روی طاق را بپوشاند و چهره زشتی به آن بدهد، بنابراین از سال 1965 تا 1966 طی یک پروژه گسترده به پاکسازی و سفیدسازی طاق پرداختند. نمای طاق پیروزی امروزی حاصل همین سفیدکاری است.
  • در سال 1995 یک گروه مسلح الجزایری به طاق پیروزی حمله کردند و طی این حمله تروریستی 17 نفر جان باختند.
  • در سال 1961 جان اف کندی، رییس جمهور آمریکا و ژاکلین کندی، بانوی اول این کشور یاد سربازان گمنام را در طاق پیروزی گرامی داشتند. و در سال 1963 که جان اف کندی ترور شد همسرش دستور داد تا در کنار قبر وی، شعله ای ابدی نظیر شعله طاق پیروزی بسازند تا یاد او همیشه در ذهن ها زنده بماند. 

سخن آخر

به معرفی طاق پیروزی پاریس پرداختیم و گوشه ای از تاریخچه آن را با یکدیگر مرور کردیم. نگاهی هم به معماری این جاذبه شناخته شده داشتیم و توضیحاتی درباره مجسمه ها و کنده کاری های آن را با شما در میان گذاشتیم. 

آیا تا به حال از این بنا بازدید کرده اید؟ دیدگاه خود را درباره آن با دیگر کارناوالی ها به اشتراک بگذارید.

نظرتان درباره مطلب پیش رو چه بود؟

منتظر پیشنهادهای شما هستیم. 

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.9

بررسی شده توسط نسیم امینی

ارزش تاریخی(عالی) 4.5
ارزش معماری(عالی) 5
حال و هوای خوش(عالی) 5
دسترسی به وسایل حمل‌و‌نقل عمومی(عالی) 5
شرایط نگهداری و مرمت(عالی) 5

نقاط قوت

  • یکی از بزرگترین یادبودهای جهان
  • قرارگیری در انتهای خیابان معروف شانزلیزه
  • دومین طاق نصرت دنیا

نقاط ضعف

  • شلوغی منطقه به ویژه در فصول پیک گردشگری

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 7 رای

4.5

خانواده

1

زوج

2

دوستان

1

آیا بازدید از طاق پیروزی پاریس را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
حال و هوای خوش(عالی) 4.5
دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی?

طاق پیروزی پاریس را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
حامد عنايتى

4.5

الان چند تا قبر از سربازاى گمنامشون زير اين بنا دفن هست

سفر با دوستان, همسر
تجربه سفر حامد عنايتى به طاق پیروزی پاریس

انتشار: 04 فروردین 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
عرفان برقعى

4.5

سلام ،كاش به انقلاب فرانسه و دلايلش هم كمى ميپرداختيد

سفر با همسر
تجربه سفر عرفان برقعى به طاق پیروزی پاریس

انتشار: 03 فروردین 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
كتايون مهرجو

4.5

پاریس رویای من بوده از بچگی به عشق پاریس در دانشگاه زبان و ادبيات فرانسه خوندم

انتشار: 03 فروردین 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

مجتبی ساداتی
پرسش:

من به همراه دوستم یه سفر 6 روزه به پاریس میریم ، هردو دوچرخه سوار حرفه ای هستیم و میخوایم دوچرخه هامون رو با هواپیما با خودمون ببریم پاریس و شهر و جاهای دیدنی رو با دوچرخه بریم، نظر شما چیه راجع به این تصمیم ؟

زينب شيرازی
در پاسخ به مجتبی ساداتی:

دوست عزیز متوجه نشدیم منظورتان چیست و در چه موردی راهنمایی می خواهید. 

انتشار: 05 فروردین 1399

انتشار: 25 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
سلمان احمد زهی
پرسش:

من دارم براى شينگن از سفارت چک اقدام میکنم.8 سال سابقه بیمه دارم. متاهل هستم و با همسرم سفر میکنیم. تا حالا روسیه و ترکیه سفر کردیم با هم. تمکن مالی روی 200 میلیون دارم. البته این تمکن با گردش سه ماهه بنده مشترکه. به نظرم مدارکم خوبه ولی سند ملکی ندارم متاسفانه. این سند ملکی مشکلی در روند اخذ ویزا ایجاد میکنه یا خیر؟ امیدوار باشم به گرفتن ویزا یا خیر؟

زينب شيرازی
در پاسخ به سلمان احمد زهی:

بله دوست عزیز لازمه.

برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونین: صفر تا صد ویزای شینگن

انتشار: 05 فروردین 1399

انتشار: 25 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
safoora zaki
پرسش:

هزينه سفر به پاريس چقدرى ميشه ؟

زينب شيرازی
در پاسخ به safoora zaki:

هزینه های سفر به پاریس بسته به تعداد روزهای اقامت و نحوه خرج کردتون واقعا میتونه متفاوت باشه. برای اطلاعات بیشتر خوندن این مقاله رو پیشنهاد می کنم: هزینه های سفر به پاریس

انتشار: 27 اسفند 1398

انتشار: 24 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست