کارناوال - راهنمای سفر

دریاچه چورت ساری

استان مازندران، حدفاصل ساری و کیاسر، دهستان گرماب، 10 کیلومتری روستای چورت

3.4

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 18 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

5 تا 24 ساعت

ساعت دسترسی

امروز یکشنبه 24 ساعته

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره دریاچه چورت ساری

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

کارناوال

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

03 خرداد 1398

به روز رسانی

10 تیر 1399

معرفی /

دریاچه چورت ساری | شاهکار هنرمندانه زلزله

به جاده می زنیم و راه استان مازندران را در پیش می گیریم و به سوی دریاچه چورت ساری می رویم که با عنوان دریاچه میانشه هم شناخته می شود؛ جاذبه ای تماشایی که در اثر یک زلزله شکل گرفته است و عاشقان طبیعت را به سوی خود می خواند. 

شما هم کوله بار طبیعت گردی خود را جمع کنید و با ما در این سفر همراه شوید تا به شما بگوییم دریاچه چورت کجاست و چگونه می توانید به آن برسید.

با کارناوال همراه باشید...

ورود به صفحه اختصاصی جاذبه های گردشگری استان مازندران

Aidin Alizade 
Amin Abedini 

چرا سفر به دریاچه چورت؟


  • دریاچه چورت مقصدی بکر در طبیعت استان مازندران است که زیبایی چشم نوازی دارد.
  • این دریاچه در قلب یک جنگل انبوه واقع شده است و همین امر بر جذابیت آن برای طبیعت گردان می افزاید.
  • مسیر دسترسی به دریاچه یکی از مسیرهای مورد علاقه آفرودرهاست و بسیاری برای تجربه این تفریح هیجان انگیز به سراغ این مسیر می روند.
  • چورت یکی از معدود دریاچه هایی است که به صورت طبیعی به وجود آمده و در نتیجه احداث سد خاکی ایجاد نشده است.
  • فضای مه‌آلود، سکوت و آرامش، صدای پرندگان و حضور درختانی که تنها نیم تنه آنها از آب بیرون زده است، ترکیب بی نظیری است که در چورت انتظارتان را می کشد.
Hamid Sandani 
Mohamad Khademosheikh 
Hamzeh Karbasi 

در مسیر دریاچه چورت...

فرقی نمی کند که از کجای این سرزمین راهی دریاچه چورت شوید، در هر صورت مسیر، بخشی از جاذبه های سفر شما خواهد بود. در این مسیر از میان درختان سر به فلک کشیده عبور می کنید و در میانه های راه به روستایی به نام چورت می رسید که جلوه خیال انگیزی را به دور از دود و دم شهر و دغدغه های آن پیش روی تان قرار می دهد؛ چیزی شبیه به یک تابلوی نقاشی. خانه های روستایی با گلدان های رنگارنگ که کوه های سبزی در پس زمینه آنها به چشم می خورد. آسمان آبی تر از هر زمان دیگری است و دیگر رنگ های خاکستری شهر در آن دیده نمی شود. 

دل کندن از این روستا و مردمان مهربانش سخت است و شاید برای همین باشد که برخی یک شب را در آن اقامت می کنند و در روز بعد راهی دریاچه می شوند. پس از این روستا جاده ای خاکی و البته ناهموار تنها راه رسیدن به چورت است. حالا گردشگران دو راه را در پیش رو دارند: برخی به پاهای شان تکیه می کنند و دل شان می خواهد 2 ساعتی را راه بروند و از نزدیک زیبایی های این مسیر جنگلی را لمس کنند. برخی دیگر نیز تصمیم می گیرند با خودرو، خودشان را به این جواهر طبیعت مازندران برسانند. در پایان راه آنچه پیش روی تان قرار می گیرد، تصویری فراموش نشدنی از طبیعت ایران است که تا همیشه در گوشه ذهن تان جا خوش می کند...

ترکیب فضای مه‌آلود، سکوت و آرامش، صدای پرندگان و حضور درختانی که تنها نیم تنه‌ آنها از آب بیرون زده است، صحنه ای است که در کمتر جایی به چشم تان می خورد و تجربه ای خاص را برای تان رقم می زند...

Mohammad Khademosheikh 
Gholamreza Rezaei Aghoozgalle | IRNA 

آشنایی با دریاچه چورت | شاهکار یک زلزله

در گوشه ای از طبیعت استان مازندران و در ارتفاع 1034 متری از سطح آب های آزاد، جلوه ای تماشایی از طبیعت ایران عزیزمان جا خوش کرده که با نام دریاچه چورت یا دریاچه میانشه شناخته می شود و عنوان خواهرخوانده دریای خزر را به خود اختصاص داده است.

این دریاچه حدود 2.5 هکتار وسعت دارد و به سبب نزدیکی به روستایی به نام چورت، به این نام خوانده می شود. آنچه باعث شده تا چورت، دریاچه ای متفاوت باشد، فقط قرارگیری در میان انبوه درختان نیست بلکه نحوه شکل گیری آن است که بر جذابیتش می افزاید. در سال ۱۳۱۸ خورشیدی بود که زمین لرزه ای در این منطقه رخ داد و رانش زمین، باعث شد که مسیر چشمه کنار دریاچه، بسته شود و در نهایت دریاچه ای زیبا در شکاف دره‌ای با شیب زیاد شکل بگیرد. چورت یکی از معدود دریاچه هایی است که به صورت طبیعی شکل گرفته و در نتیجه احداث سد خاکی ایجاد نشده است.

عمق و ابعاد دریاچه در طول سال و با توجه به میزان بارش های فصلی دایما تغییر می کند؛ اما شکل هندسی آن به صورت بیضی است و بیشترین طول و عرض آن به ترتیب به 380 و 140 متر می رسد.

این دریاچه از سال 1389 به یکی از جاذبه های اصلی منطقه تبدیل شده است و گردشگران زیادی را به سوی خود می کشاند.

ورود به صفحه گزارش تصویری کارناوال از دریاچه چورت

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

دیدنی ها و تفریحات دریاچه چورت

در سفر به چورت می توانید از لحظه لحظه خود لذت ببرید و برای دیدنی ها و تفریحات زیر، برنامه ریزی کنید:

1- درختان میان دریاچه

در تابستان ها و به طور کلی زمان هایی که میزان آب دریاچه کاهش می یابد، تنه های درختان در میان آن پدیدار می شوند و منظره ای شگفت انگیز را ایجاد می کنند. این درختان، همان گیاهانی هستند که پیش از به وجود آمدن دریاچه در این قسمت وجود داشتند و به یک باره به زیر آب رفته اند. تصویر این درختان در میان آب یکی از دلایل شهرت دریاچه چورت است و بسیاری برای دیدن آن راهی سفر می شوند.

Gholamreza Rezaei Aghoozgalle | IRNA 
Mahdi Emrani 

2- ماهیگیری

اگر از طرفداران ماهیگیری هستید و وسایل و ابزار لازم برای این کار را دارید، در سفرتان به چورت وقتی را هم به این فعالیت اختصاص دهید. ماهیگیری در سکوت و آرامش دریاچه بر شیرینی سفرتان می افزاید و آن را تبدیل به خاطره ای فراموش نشدنی می کند. شاید برای تان سوال پیش بیاید که ماهیان این دریاچه از کجا آمده اند. برای این پرسش دو پاسخ وجود دارد:

برخی از محلی ها بر این باورند که یكی از مهم ترین راه های انتقال این ماهی ها از طریق پرندگان است. آنها می گویند که به دلیل باقی ماندن تخم بسیاری از ماهی ها در میان پرهای پرندگان، با سفر آنها به سایر مناطق، تخم ها نیز با آنها انتقال می یابند.

برخی دیگر نیز معتقدند که وجود این ماهی ها در دریاچه در نتیجه رهاسازی آنها توسط افراد است و ربطی به عوامل طبیعی ندارد.

Mohammad Khademosheikh 
Farshad Youseftabar 

3- منظره ای غرق در مه

یکی از جاذبه های چشمگیر دریاچه چورت را زمانی خواهید دید که بخت با شما یار باشد و مه همه جا را بپوشاند. رقص مه بر روی آب دریاچه تصویری سحر انگیز را گوشه ذهن تان ثبت می کند. منظره مه آلود دریاچه چورت، چیزی نیست که بتوانید به این راحتی ها از کنار آن بگذرید و نادیده اش بگیرید؛ به ویژه اگر تابستان باشد و تنه درختان هم بیرون از آب...

Photo by : Unknown
Mohammad Khademosheikh 
Mohammad Khademosheikh 

4- قایق سواری

شناور شدن بر روی آب دریاچه و تماشای مناظری متفاوت یکی دیگر از تفریحات مورد علاقه گردشگران در دریاچه چورت است؛ اما از آنجا که امکانات قایق سواری در این دریاچه وجود ندارد، مردم قایق های خود را به آب می اندازند تا بتوانند تجربه ای متفاوت را برای خود رقم بزنند.

Mohammad Khademosheikh 

5- آفرود

مسیر منتهی به دریاچه، جاده ای خاکی است که از میان جنگل و انبوه درختان می گذرد. زیبایی های این مسیر بهانه ای شده تا آفرودرها را به این منطقه بکشاند. این مسیر یکی از مقاصد مورد علاقه افرادی است که به دنبال هیجان و خلق تجربه های تازه از آفرود هستند.

Reza Tahmasbi 

6- پیاده روی در قلب جنگل

پیاده روی در مسیر منتهی به دریاچه نیز یکی از انتخاب هایی است که پیش روی افراد قرار دارد و می تواند ساعاتی خوش را برای شان رقم بزند. پیمودن این مسیر با پای پیاده باعث می شود که زیبایی های آن را از نزدیک لمس و گوشه گوشه این طبیعت بکر را کشف کنید. در این مسیر مناظری متفاوت را خواهید دید و هنرنمایی طبیعت را نظاره خواهید کرد.

دریاچه در میان یک دره قرار گرفته و اطراف آن با درختانی کهن احاطه شده است. می توانید به قلب این جنگل بزنید و در آن به گشت و گذار بپردازید.

Photo by : Mohammad Khademosheikh

7- پیک نیک و عکاسی

مسیر رسیدن به چورت سختی های خاص خودش را دارد پس هر کس که قدم به حوالی این دریاچه می گذارد ساعاتی را در کنار آن می گذراند و با برپا کردن پیک نیک دوستانه یا خانوادگی، خاطره ای خوش را برای خود و همسفرانش خلق می کند.

در اینجا سوژه های عکاسی فراوانند و هر یک می توانند به تصویری ماندگار در آلبوم عکس های تان تبدیل شوند. پس دست به دوربین شوید و یادگاری هایی ماندگار و ارزشمند را با خود به خانه ببرید.

Mohammad Khademosheikh 

8- شنا ممنوع!

شاید با دیدن دریاچه زیبای چورت هوس کنید که تنی به آب بزنید و به تفریح بپردازید؛ اما باید به یاد داشته باشید که به سبب باقی ماندن بوته ها و گیاهان در کف دریاچه، این کار بسیار خطرناک است و عواقب بدی به دنبال دارد. پس با تماشای دریاچه از زیبایی های آن و جنگل اطرافش لذت ببرید و فکر شنا کردن را از سرتان بیرون کنید.

Photo by : Mohammad Khademosheikh

کجا بمونیم؟

یکی از اهداف سفر طبیعت گردان به دریاچه چورت، کمپینگ در کنار آن و گذراندن شب در زیر آسمان پرستاره است. اگر با این نوع اقامت آشنایی دارید و وسایل مورد نیاز آن در دسترس تان است، حتما آن را در کنار دریاچه چورت تجربه کنید.

اگر خواهان نوع دیگری از اقامت هستید می توانید بر روی خانه های محلی، ویلاها، هتل ها و مهمان سراهای شهرها و روستاهای اطراف نیز حساب باز کنید. در روستای چورت نیز اقامتگاهی برای گردشگران وجود دارد. 

امکانات دریاچه چورت

دریاچه چورت از مقاصد بکر طبیعت گردی در ایران به شمار می رود و نباید انتظار وجود امکانات خاص در حوالی آن را داشته باشید. برای دسترسی به امکاناتی چون سرویس بهداشتی، مسجد، اقامتگاه، رستوران و ... باید به روستای چورت بروید. امکان طبیعی موجود در حوالی این جاذبه، یک چشمه آب به فاصله دویست متری از دریاچه است که طبیعت گردان، آب آشامیدنی خود را از آنجا تامین می کنند.

Payam Fallahi 
Mohammadreza Domiri Ganjo 

بهترین فصل سفر

بهترین زمان برای سفر به چورت بهار و پاییز است. البته این دریاچه در هر فصلی زیبایی های خاص خودش را دارد.

بهار: با آغاز جوانه زدن درختان و نو شدن طبیعت، هوای مطبوعی بر این منطقه حاکم می شود و گردشگران را راهی چورت می کند. اگر در این فصل هوس شب مانی در کنار دریاچه چورت به سرتان زد، حواس تان به شب های سرد این منطقه باشد.

تابستان: پوشش سبز جنگل و انعکاس آن در آب دریاچه یکی از مناظری است که در تابستان می توانید آن را ببینید. تنه های بیرون زده از آب نیز از دیدنی های تابستانی این دریاچه هستند. 

پاییز: وجود انبوه درختان باعث می شود تا در پاییز، دریاچه تماشایی تر از هر وقت دیگری جلوه کند البته به شرط آنکه باران جاده را خراب نکند.

زمستان: چورت در زمستان هم زیباست اما سختی دسترسی به آن از طریق جاده خاکی باعث می شود تا طرفداران زیادی نداشته باشد.

Mohammad Khademosheikh 
لوازم ضروری
دارو های عمومی
کفش پیاده‌روی
کیسه زباله
کوله پشتی
پول نقد
میان وعده
وعده های غذایی
پاور بانک
شارژر موبایل
دفترچه بیمه
کارت شناسایی
تلفن همراه
کمک های اولیه
لوازم پیشنهادی
دمپایی و صندل
دوربین
سوخت
پتو و لوازم خواب
کفش اضافه
وسایل بازی
لباس اضافه
نقشه یا GPS
چادر مسافرتی
آب آشامیدنی

راه دسترسی

آدرس:  استان مازندران، حدفاصل ساری و کیاسر، 10 کیلومتری روستای چورت

راه دسترسی: برای دسترسی به دریاچه دو مسیر پر تردد وجود دارد که می توانید از یکی از آنها استفاده کنید:

 از طریق سمنان: با پشت سر گذاشتن 25 کیلومتر به سمت شمال شهر سمنان، خودتان را به شهمیرزاد برسانید و از آنجا جاده ساری را در پیش بگیرید. پس از طی حدود 150 کیلومتر و گذشتن از فولاد محله و کیاسر و بلافاصله بعد از پشت سر گذاشتن پلی که از روی رودخانه می گذرد، ورودی جاده روستای چورت را خواهید دید. وارد جاده شوید و حدود 15 کیلومتر را طی کنید تا به روستای چورت برسید و از آنجا با پیمودن 10 کیلومتر دریاچه را ببینید. 

از طریق ساری: پس از رسیدن به ساری، مسیر جنوب شرقی ساری را در پیش بگیرید و خود را به بلوار کشاورز برسانید. این بلوار را آنقدر ادامه دهید که از ساری خارج شوید. پس از خروج از ساری و طی مسافتی در حدود 42 کیلومتر به یک دوراهی می رسید و ورودی چورت را خواهید دید. پس از طی جاده آسفالته به طول 15 کیلومتر به روستای چورت می رسید و از آنجا 10 کیلومتر جاده خاکی تا دریاچه در پیش دارید.

 همچنین می توانید از ساری به سمت نکا بروید و وارد جاده سیاهکلرود- مازندران شوید. پس از رسیدن به دو راهی امامزاده ابراهیم به جاده روستای سوچلما بروید و مسیرتان را تا روستا ادامه دهید. سپس وارد جاده خاکی شوید و خودتان را به دریاچه برسانید.

وضعیت مسیر خاکی دریاچه چورت

حدود یک کیلومتر ابتدای مسیر خاکی دارای شیب زیادی است و حرکت را برای ماشین های معمولی دشوار می کند. این سربالایی به گونه ای است که هر چه بالاتر روید نمای روستا و قله دماوند -که حداقل 130 کیلومتر فاصله هوایی با اینجا دارد- را به وضوح می بینید. پس از عبور از این شیب، جاده، شیب معمولی پیدا می کند و زیرسازی خوب آن باعث می شود که به راحتی آن را طی کنید. پس از طی حدود 10 کیلومتر به ورودی چورت می رسید که تا لب دریاچه حدودا 600 متر با شیب تند فاصله دارد. اگر با وسیله نقلیه هستید بهتر است این مسافت را پیاده بپیمایید چرا که بالا آمدن از این راه کمی مشکل است. برای یافتن محلی که باید در آن ماشین تان را پارک کنید، به دنبال جایی باشید که اتومبیل های دیگر در آن پارک کرده اند. اگر در روز غیر تعطیل به دریاچه بروید شاید این محل را به واسطه خلوت بودن گم کنید، حواس تان باشد که حدود یک دقیقه قبل از رسیدن به این مکان دریاچه را از بالا می بینید. نشانه دیگر این است که از این محل به بعد فقط رد لاستیک خودروهای آفرودی دیده می شود و همین بهترین راهنما برای شماست.

مسیر از دل جنگل می گذرد و در چند نقطه با سیم خاردار برای جلوگیری از ورود احشام بسته شده است. اگر بخواهید با پای پیاده این مسیر را بپیمایید دیگر در بالای سربالایی اول وارد جاده خاکی نمی شوید بلکه آن را قطع کرده و در سوی مقابل از حصار سیم خاردار عبور می کنید و قدم به مسیر پاکوب می گذارید تا وارد یک مسیر سراشیبی شوید و در انتها به دریاچه برسید.

 نکات مهم

ورودی جاده چورت فقط از روی نقشه قابل تشخیص است.

برای پیمودن مسیر خاکی دریاچه بهتر است از خودروهای آفرود استفاده کنید تا با مشکل مواجه نشوید. 

اگر مسیر روستا تا دریاچه را پیاده بپیمایید حدود 2 ساعت طول می کشد و با وسیله نقلیه حدود 50 دقیقه در راه خواهید بود.

اگر خودروی آفرود ندارید، می توانید در روستای چورت، از رانندگان نیسان بخواهید تا با پرداخت هزینه شما را به دریاچه برسانند و برای بازگشت نیز با آنها هماهنگ کنید. 

 پیش از آنکه به دریاچه بروید مسیر را با افراد محلی چک کنید و یا پیش از قطع شدن ارتباط اینترنت، مسیر را بر روی اپلیکیشن های مسیریابی همچون گوگل مپ مشخص کنید. در مسیر تابلوی راهنمایی وجود ندارد و ممکن است در دوراهی ها دچار مشکل شوید. 

جاده خاکی منتهی به دریاچه مربوط به چوب بری است و در ابتدای آن یک ایست جنگلبانی وجود دارد تا از خروج غیرمجاز چوب جلوگیری شود. در اینجا می توانید سوالات خود را بپرسید و با خیال راحت به سمت دریاچه به راه بیفتید.

در صورت بارش باران، مسیر رسیدن به دریاچه وضعیت خوبی ندارد و در نقاطی، بسیار گِل و نامناسب است. در این شرایط قسمت آخر مسیر تا کنار دریاچه کاملا غیرقابل عبور و خطرناک می شود و فقط ماشین های شاسی بلند و نیسان ها توانایی عبور از آن را دارند.

 بهتر است ماشین خود را دورتر از دریاچه پارک کنید تا از مشکلات احتمالی مثل گیر کردن در گل و ... جلوگیری شود. 

Photo by : Ramtin ramezani

تماشای این ویدیوی هوایی از دریاچه چورت را از دست ندهید...

گیاهان و حیواناتی که در حوالی چورت خواهید دید

با ورود به مسیر خاکی چورت، بوی پونه و آویشن به مشام تان می رسد و متوجه وجود این دو گیاه در منطقه می شوید. از جمله درختانی نیز که در این منطقه وجود دارند می توان به ولیک و ازگیل اشاره کرد که محلی ها به آن کِنِس می گویند و در روزهای پایانی مهر با محصول خوشمزه خود از شما پذیرایی خواهند کرد. درختانی نیز توسط اهالی پرورش داده می شوند که گردو یکی از آنهاست. در این منطقه جنگلی حیوانات زیادی نیز زندگی می کنند که از میان آنها می توان به خرس، شغال و روباه و پرندگان مختلف اشاره کرد.

Hadi Najari 
Javad Toosi 

توصیه های کارناوالی

نکته مهم درباره چورت این است که در حوالی آن موبایل شما خوب آنتن نمی دهد و اینترنت هم قطع می شود، پس پیش از سفر حتما هماهنگی های لازم را انجام دهید.

طبیعت سخاوتمندانه هر آنچه را که دارد در اختیار ما گذاشته تا لذت ببریم پس با آن مهربان باشید و با جمع آوری زباله های تان این موهبت را برای آیندگان نیز حفظ کنید. فقط به یاد داشته باشید که زباله های تان را به شهر ببرید چرا که در روستا چاره ای جز سوزاندن زباله ها و رها کردن آنها در طبیعت وجود ندارد و همین امر باعث زشتی چهره چورت خواهد شد.

از آنجا که در مسیر و کنار دریاچه امکانات خاصی وجود ندارد پس مایحتاج خود را از شهر یا روستاهای میان راه تهیه کنید.

اگر برای اولین بار است که به چورت سفر می کنید حتما از راهنمایان محلی کمک بگیرید و یا پیش از سفر با اصول کار با جی پی اس و نقشه کاملا آشنا شوید.

در ایام پیک سفر و روزهای تعطیل کنار دریاچه فضای موقتی برای فروش خوراکی و میوه و ... برپا می کنند که حال و هوایی متفاوت به سفرتان می دهد. به یاد داشته باشید که با خرید از این بازارچه کوچک می توانید به رونق اقتصاد محلی کمک کنید.

Photo by : Unknown

سخن آخر

طبیعت چهار فصل ایران برای هر نوع سلیقه ای جلوه ای خاص دارد و می تواند هر کسی را عاشق و شیفته خودش کند. چورت یکی از شاهکارهای قلم موی آفرینش در طبیعت کشورمان است که کمتر کسی می تواند منکر زیبایی اش شود.

تا به حال در سفرهای تان به این طبیعت بی مثال سر زده اید؟

گوشه های دیگر استان مازندران را از نظر گذرانده اید؟

چه جاذبه های شگفت انگیز دیگری را در طبیعت کشورمان سراغ دارید؟

منتظر دیدگاه های شما خوبان هستیم...

اگر می خواهید از سفرهای تان برای دوستان کارناوالی بنویسید و یا آنها را در لذت دیدن تصاویر گشت و گذارهای تان شریک کنید، به لینک زیر بروید و به جمع کارناوالی ها بپیوندید:

کارناوالی شـــــــــــــو

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.2

بررسی شده توسط کارناوال

بکر و دست نخورده بودن(خوب) 4
حال و هوای خوش(عالی) 5
سهولت در دسترسی(خوب) 3.5

نقاط قوت

  • طبیعت بکر و تماشایی
  • فعالیت افراد محلی برای رساندن افراد به دریاچه
  • وجود تراکتورها برای رفع مشکلات احتمالی
  • حضور افراد بومی و تلاش آنها برای حفظ امنیت
  • چشم اندازی زیبا و دیدنی

نقاط ضعف

  • عدم نظارت صحیح بر میزان و نحوه ورود گردشگران
  • نبود علایم راهنمای مسیر
  • نبود تابلوهای هشداردهنده خطر
  • یش بینی نکردن امکاناتی مانند مکان انباشت زباله برای حفظ طبیعت

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 18 رای

3.4

زوج

1

خانواده

4

دوستان

2

آیا بازدید از دریاچه چورت ساری را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
سهولت در دسترسی(بد) 2.2
بکر و دست نخورده بودن(خوب) 4
حال و هوای خوش(خوب) 4.2
نظافت و شرایط محیط زیستی(معمولی) 3.5
رفتار بومیان منطقه(معمولی) 3.3

دریاچه چورت ساری را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد

2.1

مکانی بی نظیر و شگفت انگیز ی بود اما به علت اینکه دریاچه حالت گنداب دارد و خروجی آب ندارد شبیه مرداب میباشد و برای ما که از دریاچه ای مانند ولشت دیدن کرده بودیم که چشمه طبیعی و زلال بود جذابیت نداشت و در مسیر تابلو راهنمائی مشاهده نشد و از ما مبلغ بیست تومان ورودی گرفتن و مسیر روستای چرت تا دریاچه خاکی میباشد و دریاچه هیچ گونه امکاناتی مانند سرویس بهداشتی ،برق یا آب آشامیدنی سطل زباله هم نداشت.و افرادی مشاهده میشد که چادر زدن و شب در آنجا میخواهند بمانند.

سفر با خانواده
تجربه سفر undefined به دریاچه چورت ساری

انتشار: 15 خرداد 1402

آیا این دیدگاه مفید بود؟

1.9

درود دوستان از تجربه سفرمون به چورت میگم بهتون، در تاریخ ۴ اردیبهشت. اول اینکه در صورتی که اصلا بارندگی نباشه ، ماشین سواری ۹۰ درصد مسیر رو راحت میره، قبل رفتن هواشناسی رو چک کنید، اگه بارون باشه پیشنهاد نمیدم با ماشین سواری برید. اهالی روستای چورت درصد بگیر نیسانی ها بودن و میگفتن اصلا ماشین معمولی نمیره، خیلی سعی کردن که با نیسان بریم اما ما قبول نکردیم به دلایل زیادی. از روستای چورت مسیر خاکی ۷۰ درصدش خیلی هم صاف و خوب بود تا دریاچه، کل مسیر از روستا تا دریاچه حدود یک ساعت رانندگی داشت. بخش کوچیکی از مسیر سر بالایی تندی داره که نیاز به مهارت راننده داره... و ماشین ما تا ۵۰۰ متری دریاچه رفت. تا لب آب هم امکانش بود بریم اما جاده ش کمی خراب بود ریسک نکردیم. خلاصه ماشین رو پارک کردیم پیاده رفتیم دریاچه که ارزیابی کنیم برای کمپ چهار روزه مون، جا خوردیم، اطرافش به شدت کثیف و پر از آشغال هایی که آشغال ها ریخته بودند و طبیعت رو آلوده کرده بودند، به قدری متاثر شدیم که نه تنها فوری برنامه رو کنسل کردیم، بلکه حتی دوست نداشتیم چند دقیقه اونجا بشینیم، پر از انرژی منفی بود، خیلی ناراحت شدیم، دریاچه هم خیلی خیلی کوچیک بود به اندازه یک هکتار. فکر میکردیم دو و نیم هکتار باشه. اما کوچیکتر بود. برنامه کمپینگ چورت رو با قاطعیت همه دوستان کنسل کردیم و رفتیم به یه لوکیشن دیگه که عالی بود و خوش گذشت، روزای خوبی بود. یادش بخیر. اگر شما هم میخواید برید باید بدونید شاید ارزشش رو نداشته باشه. بخصوص اگر مثلا از کرج بخواید برید که دوره واقعا، اگر برای کمپ میرین، از خیلی قبل تر از روستای چورت تمام خرید هاتون رو انجام بدین که حتی نون هم پیدا نمیشه تو روستا. ما پیدا نکردیم و دو تا بربری مونده فقط تونستیم پیدا کنیم چون ساعت پخت نانواییش دیر و نا مناسب بود، نمیتونستیم صبر کنیم تایم از دست میرفت، لواش ندارن، شبیه بربری بود، فقط تخمه خریدیم به سه برابر قیمت :))) ضمنا پشه روی آشغال ها زیاد بود، اونم اول اردیبهشت، تابستون فکر نکنم اصلا برای کمپ مناسب باشه. هم هوا گرم میشه هم پشه خیلی زیاد

سفر با دوستان
تجربه سفر undefined به دریاچه چورت ساری

لطفا ميشه جايي كه بعد چورت رفتين و عالي بود رو بگيد

انتشار: 24 مهر 1402

انتشار: 15 اردیبهشت 1402

آیا این دیدگاه مفید بود؟

مکان بسیار زیبایی است و با هر خودرویی هم میشه رفت.ماشین را با کمی فاصله از دریاچه پارک می کنید و حدود ۱۵ دقیقه پیاده روی لذت بخش خواهید داشت.

4.2

آخرین روستایی که می رسید پیشنهاد می دهند که با نیسان ببرند که قبول یا رد آن بستگی به خودتان دارد اما با هر ماشینی میشه رفت.

سفر با خانواده
تجربه سفر undefined به دریاچه چورت ساری

با ماشین معمولی مثل پرشیا یا جک اس ۳ میشه رفت؟ شما رفتین؟

انتشار: 15 مهر 1401

انتشار: 04 خرداد 1401

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

Hiva afroz
پرسش:

اقامتگاه و رستوران داره یا نه؟؟

در پاسخ به Hiva afroz:

خونه و کلبه کرایه میدن... غذا هرچی بخوای برات اوکی میکنن فقط کمی زمان می‌بره... 09118506125 خانم قاسمی لیدر محلیه

انتشار: 08 بهمن 1402

انتشار: 25 آبان 1402

آیا این دیدگاه مفید بود؟
زهره عسکری
پرسش:

برای رسیدن به دریاچه آیا می شه پیاده رفت ؟ مدت زمان آن چقدره؟ آیا برای استراحت وناهار اوایل شهریور گرم نیست؟

در پاسخ به زهره عسکری:

بله.. حدوداً دو ساعت.. لیدر محلی خانم قاسمی 09118506125

انتشار: 08 بهمن 1402

انتشار: 26 مرداد 1401

آیا این دیدگاه مفید بود؟
زهره عسکری
پرسش:

از روستای چورت تا چه مقدار راه را می شه با ۲۰۶ به سمت دریاچه رفت؟

در پاسخ به زهره عسکری:

میتونی بری ولی خرج جلو بندی پای خودته دیگه

انتشار: 31 فروردین 1402

انتشار: 26 مرداد 1401

آیا این دیدگاه مفید بود؟

سوالات متداول

برای اطلاع از نحوه دقیق رسیدن به دریاچه چورت و آشنایی با مسیر، تنها کافی ست سری به این لینک بزنید و به منوی مسیر و نقشه بروید. 

اگر به بازدید از دریاچه ها علاقه دارید و دوست دارید در سفرتان به شمال ایران، سری به این جاذبه های طبیعی تماشایی بزنید، می توانید به صفحه معرفی دریاچه های شمال بروید و اطلاعات لازم مورد آنها را به دست آورید. 

اگر در سفر به ساری به دنبال گزینه های مناسب برای اقامت هستید، می توانید روی پیشنهادهای متنوع کارناوال حساب باز کنید و با کلیک روی صفحه اقامت در ساری با شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه های مختلف در این شهر آشنا شوید. 

اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست