کارناوال - راهنمای سفر

برج دختر استانبول

ترکیه، استانبول، منطقه آسیایی اسکودار، محله سالاجاک، برج دختر

4.6

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 4 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

1 تا 2 ساعت

ساعت دسترسی

امروز پنج‌شنبه 10:00 صبح تا 18:00

هزینه ورودی موزه:

550 لیر ترکیه(1,309,000تومان)

همه چیز درباره برج دختر استانبول

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

19 دی 1403

به روز رسانی

19 دی 1403

معرفی /

برج دختر استانبول | بنایی افسانه ای در میان دریا

برج دختر استانبول یا برج میدن استانبول، قلعه ای کوچک در دل بسفر است که اغلب اوقات در عکس های استانبول می توان پیدایش کرد. این جاذبه، بسیار مورد توجه است و بسیاری برای دیدنش برنامه ریزی می کنند. قسمت خوب بازدید از قلعه دختر در ترکیه، قایق سواری کوتاهی است که پیش روی شماست. همراه کارناوال باشید تا با هم به سراغ برج دختر برویم و ببینیم در این ساختمان افسانه ای و مرموز چه خبر است. 

Photo by : HEDI BGH

چرا برج دختر استانبول؟


  • یکی از شاخص ترین جاذبه های استانبول است.
  • برای دیدن این برج باید سوار قایق شوید.
  • در رستوران بالای این برج می توانید به صرف غذا بپردازید و از تماشای مناظر اطراف لذت ببرید.
Photo by : Unknown

آشنایی با برج دختر | Maiden's Tower

برج میدن یا برج دختر استانبول، ساختمانی کوچک اما فریبنده است که بر روی جزیره ای کوچک در میان تنگه بسفر جای گرفته است و یکی از جاذبه های محبوب استانبول به شمار می رود. این برج که با نام لیندر و دامالیس هم شناخته می شود، قدمتش به دوران بیزانسی ترکیه، یعنی نزدیک 1000 سال پیش بر می گردد و در زمان های مختلف کاربری های مختلفی داشته است؛ زمانی به عنوان محل دریافت عوارض، در دوره ای به عنوان برج دفاعی و زمانی نیز به عنوان فانوس دریایی کاربرد داشت. همچنین در دوره هایی در قرن 19 میلادی، به عنوان بیمارستان موقتی و ایستگاه رادیویی مورد استفاده قرار می گرفت. در حال حاضر این برج به عنوان یکی از موزه های استانبول شناخته می شود و در اتاق خود میزبان رستورانی نُقلی و دوست داشتنی است.

از آن جا که از تولد برج دختر، بیش از 1000 سال می گذرد، طبیعی است که در این دوره طولانی فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشته باشد. این برج زمانی تنها ارتفاعی 9 متری و شکلی مربعی داشت؛ اما بر حسب گذر زمان، تغییرات بسیاری یافت و امروزه وقتی به سراغ برج میدن بروید، با چیزی متفاوت از شکل اولیه آن مواجه می شوید. برج دختر امروزه سازه ای مربعی در پایه است که قدری بالاتر به بالکنی هشت ضلعی مزین می شود. درست در بالای تنها اتاق برج نیز گنبدی سنگی به چشم می خورد که در مرکز آن میله ای مرتفع قرار گرفته است. امروزه ارتفاع کلی برج با احتساب میله به 23 متر می رسد و بدنه برج نیز از بتن ساخته شده است.

اگر خود را به اسکله اوسکودار استانبول برسانید، به راحتی می توانید با قایق ها فاصله 200 متری تا برج میدن را پشت سر بگذارید و به این سازه زیبا و سفید رنگ برسید. وارد برج و موزه دختر شوید؛ در این بخش با مشاهده نقاشی های دیواری و بزرگ می توانید همزمان از داستان های برج دختر سر در بیاورید و سپس از پله ها بالا بروید و برای صرف غذایی متفاوت در رستوران برج بنشینید. یکی دیگر از ویژگی های برج دختر آن است که به شما این امکان را می دهد تا از بالای برج و یا با استفاده از دوربین های دوچشمی کنار جزیره، به تماشای شهر استانبول مشغول شوید. 

اگر مایلید تا درباره برج دختر استابول و داست های جالبش بیشتر بدانید، همراه ما باشید. 

ورود به صفحه اختصاصی راهنمای سفر به استانبول

برج دختر استانبول در گذر زمان

 جزیره کوچکی که برج میدن بر روی آن ساخته شده است، در زمان های خیلی دور بخشی از سواحل نزدیک تنگه بسفر بود که در گذر زمان از آن جدا شد؛ اما داستان تولد برج دختر از کجا آغاز شد و قدمت آن دقیقا به چه سالی بر می گردد؟ پرداختن به این موضوع قدری پیچیده به نظر می رسد، چرا که بررسی های تاریخی نشان می دهند که از سال های خیلی دور و پیش از تولد مسیح، سازه ای برج مانند درست در همین نقطه وجود داشته است. در واقع می توان گفت همه چیز از آن جا شروع شد که آلکیبادس (Alcibiades)، ژنرال و سیاستمدار یونانی در سال 410 پیش از میلاد برای سر و سامان بخشیدن به کنترل قایق های عبوری تنگه بسفر، دستور به ساخت برجی را بر روی این جزیره داد؛ چرا که تمام کشتی های ورودی از دریای سیاه، برای رسیدن به سواحل شهر قسطنطنیه (استانبول باستانی) از کنار این برج رد می شدند و به این ترتیب می شد که آمار قایق ها را در دست داشت و از آن ها مالیات و عوارض دریافت کرد. 

برج دختر در طی امپراتوری روم شرقی

برخی از منابع می گویند چند سال پس از احداث این برج، در سال 341 پیش از میلاد، یکی دیگر از فرماندهان یونانی به نام چارلز، درست در همین محل و بر بالای ستون های مرمرین برج، مقبره ای به یاد همسر از دست رفته اش بنا کرد. در طی آن سال ها برج مورد نظر معماری خاصی نداشت تا آن که هزار و اندی سال از این وقایع فاصله گرفت. در سال 1110 میلادی، امپراتور وقت روم شرقی، آلکسیوس یکم دستور ساخت دو برج مراقبت را در تنگه بسفر صادر کرد. محل ساخت یکی از آن ها منطقه مانگانا (Mangana) (محل کنونی کاخ توپکاپی و بخش اروپایی استانبول) و دیگری در جزیره کوچک و نزدیکی ساحل آسیایی در نظر گرفته شد. در واقع هدف آلکسیوس یکم ایجاد برج مراقبتی بود که رفت و آمد کشتی های خارجی را کنترل کند. برجی که بر روی جزیره ساخته شد، ساختمانی چوبی بود که با دیواری سنگی محافظت شده و با زنجیری آهنی به برج دیگر در مانگانا متصل می شد. خود برج نیز با دیواری دفاعی به ساحل وصل می شد. جالب آن که امروزه بخش هایی از این دیوار درون آب باقی مانده اند. 

در اواخر قرن چهاردهم بود که روز به روز بر قدرت حکومت عثمانی افزوده شد، بخش های بیشتری از بالکان (1) و سرزمین های امپراتوری روم شرقی را در اختیار می گرفت و تا اروپا پیش رفت. در طی این سال ها جنگ های بسیاری درگرفت و عثمانی ها پیشروی های قابل توجهی انجام دادند که نتیجه آن، فتح قسطنطنیه در سال 1453 میلادی بود. پیش از آن که شهر مهم قسطنطنیه به دست حکومت عثمانی و سلطان محمد دوم بیفتد، درگیری های بسیاری رخ داد و این شهر 53 روز در محاصره بود. جالب است بدانید که در این مدت برج دختر نیز نقشی نه چندان کوچک داشت و در واقع پایگاه نظامی امپراتوری روم شرقی و جمهوری ونیز (2) در بسفر بود. جمهوری ونیز که سرزمین های خود را از دست داده بود و در جنگی طولانی و چند ساله با عثمانی ها قرار داشت، به نوعی از متحدان امپراتوری روم شرقی به شمار می رفت. 

 پاورقی


1- سرزمین های بالکان، بخشی از جنوب شرقی و شرق اروپاست. 

2- جمهوری ونیز، نام حکومتی ایتالیایی بود که در طی قرن هشتم تا هجدهم بر شرق ایتالیا، بخش هایی از یونان و بالکان حکومت می کرد. بعدها این جمهوری در طی جنگی با امپراتوری اتریش از بین رفت و سرزمین های آن به بخشی از خاک ایتالیا و اتریش بدل شد.

Photo by : Unknown

برج دختر در امپراتوری عثمانی

پس از آن که امپراتوری عثمانی قسطنطنیه را فتح کرد، دستور داد تا برج دختر استانبول را با سنگ بازسازی کنند و چندین توپ درون آن قرار دهند تا به وقت نیاز، کشتی ها و قایق های دشمن را مورد هدف قرار دهند. با این همه از برج بیشتر به عنوان برج دیده بانی و محلی برای برگزاری تشریفات نظامی استفاده می کردند.

چیزی که در حال حاضر از معماری برج به جا مانده، یادگاری از بازسازی و رسیدگی ها در دوره عثمانی است. چرا که این برج فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشت و بارها تخریب شد. به طور مثال در سال 1510 میلادی بود که برج دختر در اثر زلزله ای شدید نابود شد؛ اما چیزی نگذشت که به دستور امپراتور وقت، سلطان سلیم، خسارات آن برطرف شد. پس از آن برج میدن با شکل و شمایل جدیدش، کاربری جدیدی هم پیدا کرد و این بار به عنوان فانوس دریایی به کار رفت. توپ های موجود در جزیره نیز وجهه جنگ طلبانه خود را از دست دادند و در مقابل از آن ها به هنگام جشن و شادی استفاده می کردند. مثلا هنگامی که سلطان سلیم به قصد تاج گذاری وارد استانبول می شد، در مراسم جشن و پایکوبی توپ در کردند. 

از دیگر خساراتی که برج دختر متحمل شد می توان به حادثه آتش سوزی در سال 1719 میلادی اشاره کرد. در این زمان دیواره های برج دختر همگی سنگی بودند؛ اما بخش های داخلی همچنان جنسی از چوب داشتند. پس از آن درون برج زیر نظر داماد ابراهیم پاشا، صدراعظم سلطان محمد سوم، مورد بازسازی قرار گرفت. در همین دوره بود که گنبدی سُربی و فانوس دریایی از جنس سنگ به برج دختر اضافه شد. 

همه چیز مثل گذشته بود تا آن که در سال های 1830-1831 میلادی وَبا در میان مردم منطقه شهر قسطنطنیه شیوع پیدا کرد و برج دختر وظیفه ای جدید به عهده گرفت. این بار برج میدن شاهد زخم ها و دردهای افراد مبتلا به وبا بود، چرا که از این برج به عنوان محلی برای قرنطینه بیماران استفاده کردند؛ اما این وظیفه زودهنگام دیری نپایید و در سال 1832 میلادی بار دیگر برج میدن مورد توجه امپراتور قرار گرفت و به دستور سلطان محمود دوم، برج دختر را بازسازی کردند. در این زمان به دستور سلطان، به زیباسازی برج دختر نیز مشغول شدند و خطاطی ها و تصاویری از نشان سلطان را بر سر در و بخش مرمرین برج اضافه کردند.

البته روزگار ناملایمتی هایش را همچنان در چنته داشت و در طی سال های 1836 تا 1837 هیبت مرگبار طاعون بر شهر قسطنطنیه سایه انداخت و جان 20 هزار تا 30 هزار از شهروندان این پایتخت را گرفت. در این هنگام برج میدن دوباره به عنوان محل قرنطینه، بیماران را در خودش جای داد.

همچنین بد نیست بدانید در آخرین سال های امپراتوری عثمانی که آرامش از بین رفته بود، بار دیگر توپ های جنگی جزیره برج دختر مورد استفاده قرار گرفتند. آخرین بازسازی برج دختر در دوره عثمانی نیز مربوط به سال 1845 میلادی بود که با مدیریت شرکتی فرانسوی انجام شد.

Photo by : Unknown

برج دختر در جمهوری ترکیه

 قدمت هزار ساله برج میدن می طلبید که در زمان های مختلف مورد توجه قرار بگیرد که خوشبختانه این اتفاق افتاد؛ در طی جنگ جهانی دوم بود که بازسازی دیگری صورت گرفت، این بار بخش های چوبی و پوسیده بنا حذف و بخش هایی نیز برای تقویت سازه بتنی برج میدن افزوده شدند. 

از دیگر کارهایی که برای حفاظت بیشتر برج صورت گرفت، اضافه شدن تخته سنگ هایی در سال 1943 و در اطراف جزیره و برج بود. به این ترتیب از برخورد موج های دریا با بدنه برج دختر جلوگیری کردند و فرسایش آبی سازه 1000 ساله را به حداقل رساندند. در همین دوره همچنین تمام وسایل اضافی اطراف و درون برج تخلیه و پاکسازی شدند.

در اواسط قرن بیستم و در طی سال های 1959 میلادی، برگ تازه ای برای برج دختر استانبول ورق خورد. این بار نوبت جمهوری ترکیه بود که به سراغ این برج باستانی برود. نیروی دریایی ترکیه از این برج به عنوان ایستگاه رادار و مرکز کنترل جهت یابی دریایی و هوایی استفاده کرد. 

وضعیت کنونی برج دختر 

پس از آن که برج دختر دیگر ایستگاه رادیویی منطقه نبود، برای مدت ها بلااستفاده باقی ماند تا آن که در سال 1995 میلادی شرکتی به نام هاموگلو (Hamoglu) به سراغ این برج باستانی رفت و توانست مدیریت برج دختر را به دست بگیرد. طبیعی بود که پیش از هر کاری یک بازسازی اساسی برای ظاهر و تحکیم سازی سازه برج انجام شود. یکی از مهمترین و عمده ترین آن ها، بازسازی برج برای فیلم سینمایی دنیا کافی نیست جیمز باند بود. همچنین پس از زلزله ای که در سال 1997 میلادی رخ داد، تعدادی ستون فولادی در اطراف برج برای محافظت از آن اضافه شد. 

در نهایت پس از 5 سال، درهای برج دختر در سال 2000 میلادی به روی عموم گشوده شد. امروزه این برج از جمله موزه های شهر تاریخی استانبول محسوب می شود و با رستوران و کافه ای جذاب از بازدیدکنندگان و گردشگران پذیرایی می کند. 

Photo by : Unknown

داستان ها و افسانه های برج دختر

در طی سالیان سال، مردم همواره به داستان ها علاقه ویژه ای داشتند و داستان سرایان از هر موقعیتی برای خلق روایت های تازه خود استفاده می کردند. بارها کوه ها و دریاچه ها را در راس داستان های خود قرار می دادند، آدم های مشهور را به قهرمان قصه های خود بدل می کردند و یا برای بناها و ساختمان های حیرت انگیز، داستان ها می آفریدند. برج دختر نیز از قاعده مستثنی نیست و رد پایش در افسانه های بسیاری به چشم می خورد که در اینجا برخی از معروف ترین آن ها را با هم بررسی می کنیم. 

داستان شاهزاده و مار

سالیان پیش، پادشاه قسطنطنیه دختر عزیز و زیبارویی داشت که بسیار به او عشق می ورزید. روزی، غیب گوی دربار با حزن و اندوهی بی حد، خود را به پادشاه رساند و خبر ناگوار خود را دو دستی تقدیم سلطان کرد: شاهزاده خانم در تولد هجده سالگی اش بر اثر گزش مار از دنیا خواهد رفت. پادشاه که از شنیدن خبر بسیار آشفته و پریشان بود، جزیره ای کوچک در میان بسفر پیدا کرد و دستور داد تا برجی به روی آن بسازند. به این ترتیب شاهزاده خانم به دور از خشکی و با ارتفاعی از سطح زمین زندگی می کرد و از خطر مارها به دور بود. پادشاه هر از چند گاهی به دختر دلبرش سر می زد و تمام امکانات را در اختیارش قرار می داد. سال ها به این شکل سپری شد و شاهزاده خانم در کمال سلامتی به سر می برد. در روز تولد هجده سالگی دخترک، سلطان خرسند از دفع کردن غیب گویی، با سبدی پر از میوه های عجیب به سراغ دخترش رفت تا جشنی تمام عیار برگزار کنند. پادشاه به جزیره رسید، از قایق پیاده و سبد بزرگ را به شاهزاده خانم داد. دخترک با شوقی بی حد در سبد را گشود و غافل از مار پنهان در آن، به ناگاه مورد حمله افعی قرار گرفت.... دختر پادشاه درست در دستان او جان سپرد و برج این گونه به نام «دختر» مشهور شد. 

افسانه هیرو و لیندر

هیرو و لیندر، یکی از افسانه های مشهور یونانی است که اغلب آن را مربوط به غرب دریای مرمره و تنگه داردانل (Dardanelles) می دانند، با این حال بسیاری نیز داستان را به برج میدن ربط می دهند. این داستان مشهور عبارت است از:

روزی روزگاری دختری زیبا و راهبه ای پاکدامن به نام هیرو می زیست که به آفرودیت، ایزدبانوی عشق قسم یاد کرد تا برای حفظ تقدس خود برای همیشه از همگان دور بماند. به همین روی برجی در میان بسفر را برای اقامت خود انتخاب کرد و از مردم دوری گزید. یکی از روزها، مردی به نام لیَندِر با قایق در حال عبور از کنار برج بود که به ناگاه دلباخته هیرو شد و چشم پوشی از او را نتوانست. لیندر برای آن که دل هیرو را به دست آورد و لحظاتی را در کنار معشوق باشد، هر شب به سوی جزیره کوچک شنا می کرد و خود را به برج می رساند. چیزی نگذشت که هیرو نیز دلبسته لیندر و تلاش های او شد، پس هر شب مشعلی بر بالای برج روشن می کرد تا لیندر را راهنمایی کند. شبی در پی شبی دیگر به لحظات نورانی دلدادگی می گذشت و این دو روزگار را با طعم عشق می گذراندند تا آن که اتفاقی ناگوار رقم زده شد. هیرو مانند همیشه مشعل بالای برج را روشن کرد و به انتظار لیندر، این مرد رویاهایش نشست. از نیمه شب گذشته بود که خواب ناز چشمان هیرو را ربود. از طرفی طوفان سختی درگرفت اما لیندر که دوری از هیرو را تاب نمی آورد، به دریا زد و به سوی برج رهسپار شد. بادهای پرقدرت که از دلدادگی چیزی نمی دانستند، به مشعل بالای برج رحم نکردند. مشعل خاموش شد و لیندر در میان موج های خروشان سرگردان! خودش را به این سو و آن سو می زد اما دستان پُرتوان و خشمگین موج لحظه ای او را رها نکرد... خورشید تازه از پشت کوه خودش را بالا می کشید که هیرو از خواب پرید.. نمی دانست شب چطور صبح شد و چرا از لیندر خبری نیست.. سراسیمه خود را به پایین برج رساند و با بدن سرد محبوبش بر روی صخره ها مواجه شد... هیرو که تاب داغی چنین را نداشت، خودش را از روی برج به پایین پرت کرد تا عشقشان جاودانه بماند... پس از آن برج به یاد او به نام دختر شناخته شد.

افسانه دلاوری به نام بطال

بَطال یکی از قهرمانان عرب در دوره اموی است که مربوط به قرن هشتم میلادی می شود؛ اما در طی سال های مختلف داستان نویسان بسیار از شخصیت او در افسانه های خود بهره برده اند و پای او به داستانهای ترکی نیز باز شده است. یکی از داستان های مشهور بطال عبارت است از:

روزگاری بود که حکومت عثمانی روز به روز گسترش می یافت و سرزمین های بیشتری از امپراتوری روم شرقی را از آن خودش می کرد. در آن روزها، آوازه دلاوری ها و جنگآوری های فردی به نام بطال به گوش امپراتور رسیده بود و امپراتورِ ترسیده بیزانسی، برای حفاظت از خانواده و دختر جوانش، آن ها را به برجی کوچک در نزدیکی بسفر برد و چند کشتی در اطراف آن قرار داد تا از امنیت آن ها مطمئن باشد. بطال که پیشترها عاشق دختر جوان و زیباروی امپراتور شده بود، بی درنگ به سوی جزیره و برج رفت، دختر را همراه خود سوار اسب جنگی اش کرد و کشتی ها را به آتش کشید. سرعت عمل بطال به قدری بود که همه مبهوت مانده بودند و در شوک این اتفاق، فاقد عکس العمل! چیزی نگذشت که بطال فرسخ ها از آن جا فاصله گرفت و داستان او و دختر پادشاه برای همیشه در یادها باقی ماند.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

رستوران و کافه برج دختر استانبول

 کافه رستورانی جذاب در برج دختر وجود دارد که برای صرف صبحانه، ناهار و شام می توانید به سراغش بروید. قسمت خوب ماجرا آن جاست که می توانید وارد برج شوید، پله ها را پشت سر بگذارید و خودتان را به بالای برج برسانید. حال در فضایی کوچک و جذاب و منظره ای چشمنواز از بسفر و شهر استانبول، می توانید وعده ای خوشمزه را تجربه کنید. 

خوب است بدانید اگر تمایل دارید به رستوران برج بروید، لازم است از قبل برای رزرو میز و صندلی اقدام کنید.

صبحانه در برج دختر

می توانید یک صبح دل انگیز راهی برج میدن شوید و صبحانه ای جذاب و به سبک استانبول را در دل بسفر میل کنید. خب است بدانید منوی صبحانه در طی هفته با منوی آخر هفته متفاوت است و هزینه های متفاوتی انتظار شما را می کشد.

*منوی صبحانه در طی هفته

انواع پنیر، گوجه فرنگی تازه، خیار، سوسیس، سالامی، همبرگر، زیتون سیاه، زیتون سبز، کره، عسل، انواع مربا، تخم مرغ آب پز، شیرینی، سوسیس سرخ شده

ساعت سرو: 9:00 - 13:00

در سفارش چای و قهوه محدودیتی وجود ندارد.

*منوی صبحانه آخر هفته

برای صرف صبحانه در آخر هفته ها، دست بازی برای انتخاب دارید. در واقع می توانید از منوی کافه استفاده کنید و از انواع تخم مرغ ها، خوراک های سوسیس، ساندویچ ها، املت ها و ... بهره ببرید. همچنین طیف متنوعی از انواع نوشیدنی و دسر در منوی کافه به چشم می خورد. خوب است بدانید که در سفارش چای و قهوه نیز محدودیتی وجود ندارد.

ساعت سرو: 10:00 - 13:00

 ناهار در برج دختر 

برای صرف ناهار نیز می توانید از منوی کافه تریای برج دختر استفاده کنید. این منو بسیار متنوع است و انواع استیک ها، خوراک مرغ، همبرگر، ساندویچ، پاستا، غذاهای ترکی و ... در پیش روی شما قرار دارد. همچنین می توانید از میان دسرها و شیرینی ها انتخابی خوشمزه داشته باشید. همچنین از سالادها و مزه های متنوع منو فراموش نکنید. 

 ساعت سرو: 13:00 به بعد

شام در برج دختر 

برای صرف شامی رویایی و در میان بسفر، می توانید روی برج دختر حساب کنید. در این برج نه تنها امکان تماشای نورهای زیبای شهر را دارید، بلکه همزمان گوش های شما میهمان نوای خوش آهنگ موسیقی های بین المللی و کلاسیک خواهد بود. 

در مجموع در وعده شام برج میدن، دو نوع منوی ثابت به چشم می خورد که هزینه های متفاوتی نیز دارند. 

خبر خوب رستوران برج میدن به مشتریانش، شامی ویژه و استثنایی در شب ولنتاین است. اگر این شب رومانتیک را استانبول به سر می برید، برای رستوران می توانید روی برج میدن حساب کنید. این رستوران برای شب ولنتاین منوی به خصوصی در نظر گرفته است.  

ساعت سرو: 20:15 به بعد

Photo by : Unknown

برگزاری مراسم عروسی در برج میدن

اگر به دنبال محلی رویایی و منحصر به فرد برای برگزاری خاص ترین روز خود هستید، برج میدن با کمال میل این مسوولیت را به عهده می گیرد و درهایش را تمام و کمال به روی شما می گشاید. می توانید روز عروسی خود را در یک روز آفتابی و میان آب های نیلگون بسفر، در یک مهمانی کوچک و خودمانی جشن بگیرید و از خدمات مجموعه نهایت لذت را ببرید. 

خوب است بدانید که مجموعه برج دختر در مجموع برای پذیرش 220 نفر گنجایش دارد و می تواند برای سرو ناهار و شام از انواع غذاهای ترکی و بین المللی استفاده کند. 

البته توجه داشته باشید این تنها برای جشن عروسی نیست که می توانید روی برج دختر استانبول حساب کنید، در واقع شما امکان آن را دارید تا جشن تولد، جلسه ای کاری و یا میهمانی خانوادگی را در این فضا برگزار کنید. 

برای اطلاع از میزان هزینه و نحوه رزرو مکان، بهتر است از راه های ارتباطی با مجموعه برج استفاده کنید. 

 تلفن: 47 47 342 216 90+

شماره واتس اپ: 06 58 476 533 90+

شماره فکس: 00 00 000 212 90+

آدرس ایمیل:

اطلاعات بازدید برج دختر استانبول

برج میدن در بخش آسیایی استانبول و منطقه اوسکودار قرار گرفته است. برای آن که از این برج دیدن کنید، لازم است خود را به اسکله کاباتاش (Kabataş) برسانید. پس از آن به راحتی و بدون هزینه می توانید با قایق ها به برج دختر بروید. این قایق ها از 9 صبح تا 9 شب سرویس دارند و معمولا هر یک ربع یا نیم ساعت یک بار حرکت می کنند. برای برگشت نیز به راحتی می توانید از همین قایق ها استفاده کنید. 

همان طور که توضیح دادیم برای بازدید از برج میدن نیازی به رزرو ندارید؛ اما اگر به قصد صرف صبحانه، ناهار و یا شام به این برج می روید، لازم است تا از قبل، برای رزرو اقدام کنید.

هزینه ورود موزه: 30 لیر ترکیه (71,400 تومان)

ساعت بازدید: 

روزهای شنبه و یکشنبه: 

10:00- 18:45

20:15 - 12:30 بامداد

سایر روزهای هفته:

10:00 - 18:45

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه اوسکودار، محله سالاجاک

Address: Salacak Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Turkey

جاذبه های اطراف برج دختر

  • کاخ دلمه باغچه | Dolmabahçe Palace: فاصله 3.9 کیلومتر
  • موزه معصومیت | The Museum of Innocence: فاصله 5.2 کیلومتر
  • برج گالاتا | Galata Tower: فاصله 5.5 کیلومتر
  • موزه ایاصوفیه | Hagia Sophia: فاصله 6.5 کیلومتر
  • کاخ موزه توپکاپی | Topkapi Palace Museum: فاصله 6.6 کیلومتر
برج گالاتا
موزه ایاصوفیه

ویدیویی جذاب و دیدنی از برج دختر استانبول را میهمان کارناوال باشید:

 

برج دختر بر روی پرده سینما

برج دختر یکی از جاذبه های نمادین استانبول است و در فیلم های معروفی حضور داشته است:

  • در فیلم «دنیا کافی نیست» از مجموعه فیلم های جیمز باند، برج دختر استانبول را می توان در سکانس های آن دید. همچنین در فیلم «از روسیه با عشق» برج دختر را می توان در پس زمینه فیلم مشاهده کرد.
  • هیتمن یا آدم کش حرفه ای نیز از آن فیلم هاست که برج دختر در آن نقش آفرینی کرده است.
  • برج دختر یکی از اصلی ترین لوکیشن های سریال ترکی دره گرگ هاست.
  • برج دختر یکی از ایستگاه های مسابقه تلویزیونی و آمریکایی به نام «د امیزینگ ریس 7» (The Amazing Race 7) بوده است.
  • جالب است بدانید که برج دختر در بازی ویدیویی کیش «یک آدم‌کش: افشاگری‌ها» (Assassin's Creed: Revelations) نیز حضور دارد.

سخن آخر

با هم به یکی از شاخص ترین جاذبه های استانبول رفتیم و یکی از قدیمی ترین فانوس های دریایی استانبول را از نزدیک دیدیم.

نظر شما در باره این برج زیبا و کوچک چه بود؟

تا به حال از نزدیک به دیدن برج میدن رفته اید؟

نظرها، خاطره ها و عکس های ارزشمند خود را با ما در میان بگذراید و بگویید این بار به سراغ معرفی کدام یک از جاذبه های محبوب استانبول برویم. 

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.1

بررسی شده توسط زينب شيرازی

ارزش تاریخی(عالی) 4.5
ارزش هزینه به لذت(خوب) 4
تنوع امکانات(خوب) 4
دسترسی به وسایل حمل‌و‌نقل عمومی(خوب) 4

نقاط قوت

  • از جاذبه های رمانتیک استانبول
  • مشرف به بسفر و دیدنی های استانبول
  • دارای رستوران و کافه
  • امکان برگزاری مراسم مختلف

نقاط ضعف

  • غذاهای گران رستوران

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 4 رای

4.6

زوج

1

آیا بازدید از برج دختر استانبول را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
ارزش هزینه به لذت(عالی) 4.5
تنوع امکانات(خوب) 4.4
کیفیت کافه و رستوران(عالی) 4.8
دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی(عالی) 4.8

برج دختر استانبول را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد

4.6

چرا انقدر تصاويرش غمناكه

انتشار: 27 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
نريمان كريمى

4.5

خياى جالب بود مرسى

انتشار: 16 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
neda AFRA

تجربه من بعد از سه بار رفتن به استانبول به این شکله :

4.6

1-کسایی که برای اولین بار استانبول میرن با توجه به پیشنهاد آژانس iهای مسافرتی میرن سمت تکسیم هتل میگیرن، جایی که همه جور آدم از تمام نقاط دنیا میبینی و احتمال اینکه اتفاقی برات بیفته خیلیه . 2-سمت شیشلی به نظرم خیلی بهتر از سمت تکسیمه ولی بازم اونجا شلوغه 3-سمت اسیایی استانبول عالیه . خیابون های خلوت و مرکز خریدهای آرومتر و بزرگی داره و کمتر توریست میبینی . بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم چه اصراریه که بری مرکز شهر تو شلوغی هتل بگیری وقتی میتونی جایی ارومتر با امکانات بهتر هتل بگیری. از اپلیکیشن های مانند uber یا Bitaxi برای تاکسی گرفتن استفاده کنین و قبلش حدودی قیمت و تخمین زده نمایش میده . من استفاده کردم از هر دوتاش راضی بودم.

سفر با همسر
تجربه سفر neda AFRA به برج دختر استانبول

انتشار: 28 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

علی مرادی
پرسش:

چطور ميشه م به جزیره‌ای که برج در آن قرار داره رفت؟

زينب شيرازی
در پاسخ به علی مرادی:

دوست عزیز با یه قایق سواری کوتاه wink

 برای اطلاعات بیشتر بخش هزینه و مسیر رو بخونین.

انتشار: 10 اسفند 1398

انتشار: 10 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و تمام خدمات گردشگری، همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 7.30 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست