کارناوال - راهنمای سفر

دروازه هند

هند، دهلی نو، خیابان راجپات مارگ

4.4

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 8 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی

امروز پنج‌شنبه 24 ساعته

شماره تماس

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره دروازه هند

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

زهرا میرزایی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

10 مهر 1396

به روز رسانی

03 آذر 1398

معرفی /

دروازه هند | بزرگترین یادبود جنگ کشور هفتاد و دو ملت

عمر می گذرد و به مرور همه چیز تغییر می کند، به خاطرات که رجوع کنید تغییرات را به وضوح لمس خواهید کرد. شاید بتوان این روند تغییر شکل و ظاهر زندگی را به خوبی در سیمای شهرها و روستاها به چشم دید؛ سال ها پیش جمعیت شهرها بسیار کمتر از حالا بود، روستاها طرفداران زیادی داشتند و اغلب مردم کشاورز و دامدار بودند و خبری از دود و آلودگی هوا نبود. جمعیت آن قدر کم بود که برای ورود به شهرها دروازه می ساختند تا عبور و مرور را کنترل کرده و امنیت شهر را حفظ کنند. این دروازه ها که حکم ورودی شهر را داشتند امروز دیگر کاربری گذشته را ندارند و اغلب یا تخریب شده اند یا به جاذبه ای گردشگری برای شهر بدل گشته اند و راوی سرنوشت تلخ و شیرین شهر و ساکنان آن هستند. در دهلی نوی هند دروازه باشکوهی وجود دارد که از مهم ترین جاذبه های تاریخی و توریستی هند است، اغلب گردشگران تصور می کنند که این دروازه در قدیم ورودی شهر بوده زیرا با نام دروازه هند شناخته می شود اما داستان این دروازه عظیم کمی متفاوت است. باید به آن سفر کنیم تا شنونده داستان متفاوت و شنیدنی آن باشیم. با کارناوال همراه شوید تا بیشتر با دروازه هند و سرنوشتش آشنا شویم.

Photo by : Unknown

چرا بازدید از دروازه هند؟


  • بزرگترین سازه یادبود جنگ در کل کشور هند است.
  • از نظر معنوی و گردشگری برای هندی ها اهمیت زیادی دارد.
  • با بازدید از این مکان می توانید به صورت هم زمان با تاریخ، فرهنگ و طبیعت هند آشنا شوید.
  • در اطراف این سازه دیدنی های تاریخی و طبیعی متعددی وجود دارد که می توانید در کنار بازدید از دروازه هند از آن ها نیز دیدن کنید.
Photo by : Unknown

معرفی دروازه هند | India Gate 

 

در کشور پهناور هند مکان های زیادی برای گشت و گذار و تفریح وجود دارد اما در هر شهر جاذبه هایی هست که حتما باید آن ها را در برنامه های سفر گنجاند چرا که سفر بدون دیدن آن ها کامل نمی شود. بازدید از دروازه هند هم برای مسافران این کشور ضروری است. هند تاریخ پر فراز و نشیبی داشته است، در زمان های دور به عنوان یکی از ثروتمندترین سرزمین های جهان شناخته می شد به همین خاطر همواره مورد تاراج و دست درازی کشورهای پر قدرت یا همجوار قرار می گرفت، متاسفانه وجود جنگ های متعدد باعث شده که بسیاری از آثار مهم این سرزمین تاریخی از بین بروند و خسارات مالی و جانی زیادی به هندی ها وارد شود.

سربازان و پادشاهان زیادی جان شان را برای حفاظت از هند از دست داده اند که غم مرگ آن ها هنوز هم بر قلب مردمان این دیار سنگینی می کند. آن ها تصمیم گرفتند برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره سربازهای از دست رفته در جنگ ها یادواره ای بسازند تا با این کار کمی قدردان فداکاری این افراد باشد و این یادواری چیزی نیست جز دروازه هند.

دروازه هند امروزه یادبودی است از 82000 سربازی که در سال 1914 میلادی (جنگ جهانی اول) کشته شدند. آن ها سعی کرده بودند تا از وطن شان در مقابل ارتش کشورهای فرانسه، فنلاند، شرق آفریقا، ایران، انگلیس، افغانستان و ... حفاظت کنند.

درست است که هند در جنگ های جهانی خسارت های زیادی را متحمل شد اما دروازه هند به گونه ای ساخته شده که نماد پیروزی و افتخار این کشور باشد. این سازه 42 متر ارتفاع و 9.1 متر عرض دارد و در سال 1931 میلادی توسط معماری مشهور به نام سر ادوین لوتینز (Sir Edwin Lutyens) ساخته شد.

در ابتدا قرار بود دوازه هند تنها یادآور سربازان از دست رفته در جنگ جهانی اول باشد اما امروزه نمادی از فداکاری های همه سربازان و نظامیان هندی در طول تاریخ این کشور است و اهمیت معنوی زیادی برای هندی ها دارد. در ادامه بیشتر به شکل و ویژگی های ظاهری دروازه هند می پردازیم.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

ویژگی های ظاهری دروازه هند 

اگر به بلوار راجپات (Rajpath) در دهلی نو بروید با میدان بزرگی مواجه خواهید شد که در میانه ی آن سازه دروازه هند ساخته شده است، این میدان شش ضلعی چیزی حدود 306000 متر مربع مساحت و 625 متر قطر دارد و حتا از دوردست ها دیده می شود.

در بنای فوق العاده دروازه هند از گرانیت، ماسه قرمز و مرمر استفاده شده است به همین خاطر به رنگ قرمز کمرنگ دیده می شود. طراح دروازه هند تلاش کرده که به دور از اعتقادات مذهبی یا احزاب مختلف، بنا را طراحی کند که مورد توجه و احترام همه قشرهای جامعه ی هند با هر دیدگاهی باشد، به همین دلیل از سبک معماری خاصی استفاده نکرد. اگر به تصاویر نگاه کنید به وضوح مشخص است که در ساخت دروازه هند از طاق پیروزی پاریس (Arc de Triomphe) الهام گرفته شده و یا به عبارتی از آن الگوبرداری کرده اند، طاق پیروزی هم برای زنده نگه داشتن یاد سربازانی ساخته شده که در دوارن امپراتوری ناپلئون جان خود را از دست دادند. البته دروازه هند از طاق فرانسه بزرگ تر و دیدنی تر است.

در ساخت قسمت پایه دروازه با دقت فراوان از سنگ های قرمز رنگ استفاده کرده اند و به همین دلیل شما این قسمت از سازه را به رنگ قرمز می بینید. برای زیباتر شدن پایه از هنر ریخته‌گری استفاده نمودند. قسمت بالایی دروازه قوس مانند است که حس ابهت بیشتری را به بیننده القا کند، بر فراز این قوس کلمه ایندیا (INDIA) یا هند حکاکی شده و زیر این نام کتیبه هایی وجود دارد که افتخارات هند و نام بزرگان نظامی را نشان می دهند.

امروزه به دلایل امنیتی از نام هایی که در این دروازه ذکر شده اند سخنی به میان نمی آید زیرا احتمال شورش و اختلاف نظر میان گروه های مختلف هندی وجود دارد به همین خاطر ما هم نام ها را بیان نمی کنیم اما بدانید که 13،218 نام در دروازه هند وجود دارند.

دروازه پیروزی فرانسه
Photo by : Unknown
دروازه هند
Photo by : Unknown

آشنایی با معمار و سبک معماری دروازه هند

سر ادوین لوتینز، معمار زبردست و توانای دروازه هند است. او یکی از مهم ترین اعضای آی دبلیو جی سی (IWGC / CWGC) به شمار می آید. به این معنا که جزو معمارانی است که در زمینه ساخت یادواره و یادبودهای جنگی فعالیت های زیادی کرده است.

ادوین در سال 1919 میلادی 66 سازه ی یادبود و مجسمه جنگی در اروپا و به خصوص لندن ساخت که از مهم ترین آن ها گور نمادین یا تُهی‌گور در شهر رم است.

کارهای سر ادوین لوتیز در اروپا آن قدر شهره است که آن را بزرگترین معمار قرن بیستم بریتانیا می دانند. جالب است بدانید که ادوین دهمین فرزند از 13 فرزند چارلز هنری آگوستوس لوتینز است. پدرش فردی هنرمند بود که به استخدام ارتش درآمد. موفقیت های ادوین از سال 1885، همزمان با آغاز دوره تحصیلش در رشته معماری در هند آغاز شد و آن قدر ادامه یافت که وی را به یکی از بهترین معماران جهان تبدیل نمود.

بدون شک ادوین در ساخت دروازه هند از ظاهر طاق پیروزی الهام گرفته اما نه تنها این نکته را انکار نکرد بلکه به این موضوع افتخار هم می کرد و طاق پیروزی را یکی از زیباترین بناهای یادبود جنگی می دانست. حالا که کمی با هنرمند سازنده دروازه هند آشنا شدیم به سبک معماری و ویژگی های ساخت آن می پردازیم.

معماری دروازه هند:

در دروازه هند تقارن نقش مهمی نداشته و حتh سعی شده که سازه به صورت نامتقارن ساخته شود. مهم ترین بخش دروازه هند گنبد آن است که به صورت کم عمق بنا شده و برای زیباسازی آن از سنگ های رنگی برای تزئین استفاده کرده اند.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

تاریخچه یادبود دروازه هند

انگلیسی ها پس از جنگ جهانی اول شروع به ساخت یادبودهای جنگی در انگلستان کردند که این کار به مرور در سراسر جهان و به خصوص هند باب شد، ایده ساخت دروازه هند در دهلی هم در راستای ساخت همین گونه یادبودهاست که با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره سربازان از دست رفته انجام شد.

از سال 1913 میلادی دروازه هند نمایانگر فداکاری همه سربازهایی است که حفاظت از وطن را بر همه داشته های خود ترجیح دادند.

Photo by : Unknown

قسمت های مختلف دروازه هند

دروازه هند علاوه بر طاق قوسی بلندش دیدنی و بخش های دیگری هم دارد که در اینجا نگاهی گذرا به اطراف و قسمت های دیگر آن می اندازیم، همچنان همراه ما بمانید.

1- فضای سبز اطراف دروازه هند

اطراف دروازه هند به پارک بزرگی تبدیل شده که با چمن کاری های هنرمندانه شهرنشینان را به سمت خود می خواند، هندی ها علاقه مند هستند که هنگام غروب آفتاب یا شب به این پارک آمده و از فضای آن استفاده کنند. شب ها چراغ هایی در اطراف دروازه روشن می شوند که چهره آن را زیبا تر و دیدنی تر می کنند. اگر شما هم شب را برای دیدن دروازه هند انتخاب کنید هندی های زیادی را خواهید دید که روی نیمکت های پارک نشسته اند و از فضا لذت می برند، به خصوص در تابستان ها که هوا شب ها دلچسب تر می شود و پارک دروازه هند به یکی از محبوب ترین مکان ها برای گردش و تفریح اهالی مبدل می شود.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

2- یادبود عمار جوان جوتی | Amar Jawan Jyoti

یادواره دیگری نیز در نزدیکی دروازه هند وجود دارد که با نام عمار جوان جوتی شناخته می شود، این یادواره از جنس مرمر سیاه است و تفنگی را به تصویر می کشد که روی آن کلاه خود یک سرباز قرار گرفته است. یادبود عمار جوان جوتی در 26 ژانویه 1972 میلای توسط ایندیرا گاندی، نخست وزیر و رهبر هندی افتتاح شد.

نکته جالبی درباره ی این یادبود وجود دارد و آن هم شعله های جاودان آن است؛ دور تا دور عمار جوان جوتی مشعل هایی وجود دارد که همیشه روشن هستند، دلیل وجود این آتش ها زنده نگه داشتن یاد سربازان است بخصوص سربازهای گمنام یا مفقود الاثر.

 در تاریخ 27 سپتامبر سال 1947 میلادی، سواره نظام هند توانست از کشور خود در مقابل مزدوران پاکستانی دفاع کند. این پیروزی برای اهالی دهلی و کشمیر بسیار حایز اهمیت بود به همین خاطر افراد زیادی هم این یادواره را نماد سواره نظام دلیر هند می دانند و همه ساله روز این پیروزی را جشن می گیرند و دور تا دور یادبود عمار جوان جوتی پر می شود از گل های رنگارنگ و زیبا.

راز شعله جاودان عمار جوان جوتی چیست؟

هندی ها برای روشن نگه داشتن شعله های کوچک این یادبود تدابیر متعددی اندیشیده اند اما سرانجام تصمیم گرفتند از گاز مایع یا همان ال‌پی‌جی استفاده کنند. از کلاه لیزر (L1A1) به صورت خودکار به محفظه ای می تابید که در آن گاز وجود داشت و باعث شعله ور شدن آتش می شد اما این روش به مرور زمان پر دردسر و قدیمی شد. به همین دلیل از سال 2006 میلادی به بعد برای ایجاد شعله ای جاودان در این سازه از گاز سی ان جی (CNG) استفاده کردند. 

بازدید از این سازه حس آرامش خاصی را به مخاطبان القا می کند زیرا همیشه شهدای گمنام و مفقود الاثران کمتر مورد توجه قرار می گیرند و به مرور از ذهن ها پاک می شوند. در آخر خوب است بدانید که عمار جوان به معنای جنگجوی جاویدان است.

Photo by : Unknown

3- سایبان

در قسمت شرقی دروازه هند دقیقا با فاصله 150 متری از دروازه بنای کوچک دیگری نیز وجود دارد که به آن سایبان گفته می شود. این بنا طاقی است گنبدی شکل با 4 ستون، از جنس سنگ مرمر با پایه ای قرمز رنگ که 73 فوت (معادل 22.2 متر) ارتفاع دارد. زیر این طاق مشعلی وجود دارد که همیشه روشن است و نوری جاودان تولید می کند.

هدف از ساخت این زنده نگه داشتن یاد و خاطره سربازانی است که در طی جنگ هند و پاکستان جان خود را از دست دادند، این یادواره به عنوان یادواره قبور شهدای گمنام هند نیز مورد احترام است. گویا قرار بوده این سایبان محلی برای قرار گرفتن مجسمه یکی از بزرگان انگلیسی باشد اما در حد یک سایبان باقی ماند.

Photo by : Unknown

4- مجسمه جرج پنجم

در گذشته مجسمه ای از جرج فردریک ارنست آلبرت نیز در کنار دروازه هند و نزدیک به سایبان این سازه وجود داشت. جورج پادشاه بریتانیا، ایرلند و قلمروهای بریتانیا و امپراتوری هند بود که بین سال های 1865 تا 1936 میلادی می زیست.

اما امروزه مجسمه ای از او در این مکان وجود ندارد و حذف شده است. برخی منابع می گویند این مجسمه هیچ گاه بر جای خود نصب نشد و پیش از محکم شدن برداشته شد. حتا می گویند سایبان که 4 ستون دارد در ابتدا تنها 4 ستون خالی داشت و قرار بود مجسمه جرج در میان آن قرار گیرد که هرگز چنین نشد. اما تصاویری وجود دارد که نشان می دهند مجسمه جورج در میان این سایبان سقف دار نصب شده بود که صحت این تصاویر مشخص نیست.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

5- کتیبه ها

در اغلب یادبودهای جنگ در سراسر جهان می بینیم که نام افرادی که سازه برای آن ها ساخته شده است به گونه ای ذکر می شوند، دروازه هند هم از این قائده مستثنی نیست. دو کتیبه ی بزرگ در قسمت بالایی دروازه و سمت اصلی بنا وجود دارد که روی یکی از آن ها نوشته شده تقدیم به پرنده های شجاع هند که در فرانسه، فلاندرهای مازوپاتامی، آفریقای غربی و شرق دور کشته شده اند و در کتیبه دیگر از بزرگان نظامی هند نام برده شده است.

اگر دقت کرده باشید قسمت بالایی دروازه به صورت پلکانی ساخته شده که این بخش های پله مانند همان مکان های نوشتن اسم سربازان است و سراسر پر از یاد دلاوران هندی است و در میان آن ها نام بانوان هم زیاد به چشم می خورد.

در هنگام شب دروازه هند با نورپردازی به رنگ پرچم هند روشن می شود که به کتیبه های موجود بر فراز آن جلوه زیبایی می بخشد.

Photo by : Unknown

تفریح در اطراف دروازه هند

محوطه اطراف دروازه هند برای گردش و تفریح کودکان نیز بسیار مناسب است و هر زمانی که به پارک بنای تاریخی بروید کودکان خردسال زیادی را خواهید دید که در حال بازی و شادی هستند. این محوطه هر شب بین ساعات 19:00 الی 21:30 نورپردازی می شود و همین زمان هم محبوب ترین وقت برای بازدید از دروازه هند است.

اگر تصمیم دارید که از دروازه هند دیدن نمایید چند پیشنهاد برای تان داریم، می خواهیم در اینجا تفریحات و فعالیت های گردشگران و مراجعان به این سازه را با هم بررسی کنیم:

1- پیک نیک

بدون شک یکی از بهترین مکان ها برای پیک نیک در دهلی نو همین جاست. اگر با خانواده یا دوستان به دهلی نو رفته اید حتما لحظه های خوبی را در اطراف دروازه هند سپری خواهید کرد.

2- پیاده روی

پارک اطراف دروازه هند برای آغاز روز بسیار مناسب است و هندی های زیادی صبحشان را با دویدن در این پارک سپری می کنند. اگر اهل دویدن در صبح هستید اینجا را فراموش نکنید.

3- عکاسی

دورازه هند و مناطق اطرافش مقصد خوبی برای عکاسان است، حتی اگر دوربین عکاسی همراه ندارید عکاس در کنار دروازه حضور دارد که می توانید از او بخواهید تصاویر زیبایی از شما بگیرد.

4- خرید

به دلیل این که گردشگران زیادی برای دیدن دروازه هند اقدام می کنند، دستفروشان هم زیاد در این منطقه دیده می شوند که می توانید از آن ها صنایع دستی یا غذا بخرید.

5- گردش در اطراف

در نزدیکی دروازه هند دیدنی های متعددی وجود دارد که برای سرگرمی و تفریح می توانید از آن ها نیز دیدن کنید مانند سالن سینما که همیشه فیلم های مشهور بالیوود را پخش می کند یا موزه های مختلفی که در این ناحیه وجود دارند. حتا مسجد جما (jama) هم در نزدیکی همین یادبود است که می توانید در آن به عبادت و راز و نیاز بپردازید.

6- قایق سواری

در نزدیکی دروازه هند و در پارک کنار آن حوضچه ای زیبا وجود دارد که فضای این پارک را دگرگون کرده است، در این حوضچه دیدنی امکان قایق سواری هم وجود دارد. اغلب هندی ها شب را برای قایقرانی در این حوضچه انتخاب می کنند زیرا نورپردازی شگرفی در این قسمت ایجاد می شود که سرگرم کننده و کمی رمانتیک است.

 *در آینده قرار است در محوطه اطراف این دروازه و داخل پارک این ناحیه موزه ای با عنوان موزه ی جنگ ساخته شود این موضوع در سال 2016 مطرح شد و هنوز به مرحله ی اجرا نرسیده است.

Photo by : Unknown

مسیر و هزینه

خوشبختانه برای دیدن دروازه هند لازم نیست هیچ گونه هزینه ای پرداخت کنید و دیدن این سازه کاملا رایگان است. در همه ساعت های شبانه روز یعنی به صورت 24 ساعته هم می توانید به این دروازه مراجعه کنید و از تماشایش لذت ببرید.

دروازه هند از همه نقاط دهلی به راحتی قابل دسترس است و به دلیل شهرت زیادش می توانید آن را به راحتی بیابید. انواع وسایل نقلیه عمومی مثل تاکسی و اتوبوس هم برای رسیدن به دروازه وجود دارد اما آسان ترین روش برای رسیدن به دروازه هند استفاده از مترو است. کافی است در ایستگاه تلاقی خط بنفش و زرد مترو یعنی همان ایستگاه دبیرخانه از مترو پیاده شوید و به محض خارج شدن از ایستگاه دروازه هند را خواهید دید.

پارکینگ:

برای بازدید از یادبود دروازه هند باید اتومبیل خود را در پارکینگی پارک کنید که حدود 600 متر با بنا فاصله دارد.

آدرس: هند، دهلی، دهلی نو، دروازه هند، راجپات مارگ.

.Address: Rajpath Marg, India Gate, New Delhi, Delhi 110001, India

ویدیویی از دروازه هند

 

بهترین زمان بازدید

اگرچه بازدید از دروازه هند در همه روزهای سال و به صورت 24 ساعته امکان پذیر است اما دیدن آن در هنگام غروب خورشید پیشنهاد می شود زیرا نورهای زرد رنگی را به دروازه می تالانند که یادبود را شبیه به طلای درخشانی می کنند که هر چشمی را به سوی خود می کشانند.

به طور کلی جو حاکم بر دروازه هند و مناطق اطرافش شاد است و هر زمان از روز که به آن مراجعه کنید پشیمان نخواهید شد اما به دلیل این که دهلی اغلب مواقع گرم است اغلب شهرنشینان شب را برای مراجعه به اینجا انتخاب می کنند. البته اگر مجبور شدید ظهر هم از دروازه دیدن کنید اصلا جای نگرانی نیست زیرا دست فروشان بستنی های خوشمزه ای در اینجا می فروشند.

اگر حق انتخاب داشتید پیشنهاد می کنیم فوریه تا آوریل (اسفند تا اردیبهشت) را برای سفر به دهلی نو انتخاب کنید که بهترین آب و هوا را دارد.

Photo by : Unknown

حقیقت های جالب درباره ی دروازه هند دهلی نو

در این قسمت قصد داریم به صورت خلاصه نکات جالب و مواردی که تا اینجا به آن ها نپرداخته ایم را باهم مرور کنیم:

-دروازه هند بزرگترین یادبود جنگ در هند است.

-ساخت و تکمیل دروازه هند حدود 10 سال طول کشید یعنی از 10 فوریه 1921 تا 12 فوریه 1931میلادی.

-به دلیل این که برای ساخت دروازه هند از طاق پیروزی فرانسه الگوبرداری شده سبک معماری آن را با نام طاق پیروزی می شناسند.

-در روز بزرگداشت پیروزی هند، مردمان دهلی نو گرد دروازه هند جمع شده و با خوردن غذاهای خیابانی این پیروزی را جشن می گیرند که این مراسم همه ساله در 10 فوریه (22 بهمن) ساعت 16:30 برپا می شود.

-در مراسم بزرگداشت پیروزی هند سواره نظام، تفنگچی، فرمانده هان اصلی و خانواده های سلطنتی حضور پیدا می کنند و در اطراف دروازه هند جشن می گیرند.

-امروزه پارک اطراف دروازه هند به یکی از محبوب ترین مکان ها در دهلی نو برای پیک نیک کردن تبدیل شده است و افراد زیادی برای تغییر آب و هوا به این مکان می روند و حتی اگر خوش شانس باشید می توانید دستفروشان و موزیسین های خیابانی را در اینجا ببینید.

Photo by : Unknown

مراسم و رژه در اطراف دروازه هند

همان طور که حتما تا اینجا توجه شدید دروازه هند و مناطق اطرافش از نظر سیاسی و ملی برای هندی ها اهمیت زیادی دارد به همین خاطر اینجا یکی از بهترین مکان های دهلی برای برپایی انواع جشن های ملی و میهنی است. همه ساله در تاریخ 26 ژانویه (مصادف با 7 بهمن ماه) به مناسبت روز ملی هند، رژه ای در اطراف دروازه هند برپا می شود. این رژه از مقابل خانه رییس جمهور که فاصله چندانی با دروازه هند ندارد شروع شده و در مقابل همین دروازه با شکوه پایان می یابد.

اگر به آشنایی با آداب و رسوم و اعتقادات هندی ها علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم تماشای رژه ی 7 بهمن را از دست ندهید.

توصیه کارناوال

با این که هند با لقب سرزمین 72 ملت شناخته می شود اما در بسیاری از مکان های دیدنی این کشور شاهدیم که ملل مختلف با صلح و آرامش در کنار هم زیسته اند، در دروازه هند هم نام سربازهایی غیر هندی دیده می شود اما مهم این بوده که همه برای نجات هند جنگیده اند و در این راه جان خود را از دست داده اند. هدف از ساخت دروازه هند زنده کردن یاد شجاعان و قهرمان پروری است. پیشنهاد می کنیم شما هم زمانی که از این سازه دیدن می کنید به همه عقاید احترام گذارید و یاد شهدا را گرامی دارید.

دیدنی های بسیار دیگری هم در هند وجود دارند که ما قبلا به آن ها سفر کرده ایم و پیشنهاد می کنیم با آن ها هم آشنا شوید. در آخر توصیه می کنیم از دستفروشان غذاهای خیابانی تهیه کنید زیرا خوراکیهایشان بسیار منحصر به فرد است. البته رستوران های متعددی هم در اطراف دروازه هند وجود دارند اما ما دستفروشان را پیشنهاد می کنیم.

در آخر توصیه می کنیم اگر شب را برای بازدید از دروازه هند انتخاب کرده اید ترجیحا با اتومبیل به این ناحیه نروید زیرا با ترافیک سنگین رو به رو خواهید شد.

سخن آخر

مطمئنا دیدنی های کشور پهناور هند بسیار زیاد است و زمان زیادی لازم است که ما از همه ی جاذبه های این کشور دیدن کنیم؛ بنابراین اگر علاقمندید با یکی از جاذبه های خاص هند آشنا شوید با ما در میان گذارید که معرفی آن را در صدر برنامه های خود قرار دهیم.

اگر تا به حال به هند یا دهلی نو سفر کرده اید تجربیات خود را به ما بگویید، بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات شما خوبان هستیم.

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

5

بررسی شده توسط زهرا میرزایی

ارزش تاریخی(عالی) 5
ارزش معماری(عالی) 5
دسترسی به وسایل حمل‌و‌نقل عمومی(عالی) 5

نقاط قوت

  • بزرگ ترین بنای یادبود در هند
  • معماری متفاوت با سایر بناهای موجود در هند

نقاط ضعف

  • ندارد

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 8 رای

4.4

دوستان

2

خانواده

1

انفرادی

1

زوج

2

آیا بازدید از دروازه هند را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
حال و هوای خوش(عالی) 4.5
دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی(خوب) 4.4
سهولت در دسترسی(خوب) 4.3

دروازه هند را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
حسين شمس

4.5

هندوستان مقصد لوكسي نيست حتي مقصد معمولي هم نيست. مقصدي سفر براي درك دوستي و زندگي بي خشنونت است. مقصد سفري براي لمس يگانگي و بي كينه بودن دلهاست. مقصد لمس حقيقت احترام به اديان است.. هندوستان سرزمين تلاش براي انسان بودن است.

سفر با همسر
تجربه سفر حسين شمس به دروازه هند

انتشار: 17 فروردین 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
حسن صدیقی

4.8

جالبه كه هند هر چـه قدر هم کـه رنگ مدرنیته بخودش بگیره و مراکز جدید تاسیس بشن، بازهم سنت ها جایگاه خاص خودرا دارند و کمتر تغییری در آنها ایجاد میشه

سفر با دوستان
تجربه سفر حسن صدیقی به دروازه هند

انتشار: 19 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
سعاده بنايى

4.2

من یک بار هند رفتم باور کنید هند کشوریه که با دهها شایدم صدها بار رفتن و دیدن کامل نمیشه.از من به شما یک نحیصت دوستانه کوچک و اونم اینه که به هند سفر بکنید.مطمعنا عاشقش می شيد.

سفر با همسر
تجربه سفر سعاده بنايى به دروازه هند

انتشار: 15 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

ashkan sr
پرسش:

می خواستم بدونم توی فصل اردیبهشت و خرداد هواگرم نيست؟اب و هوای دهلی توی این فصل چه جوریه ؟

زينب شيرازی
در پاسخ به ashkan sr:

دوست عزیز تو این دو فصل هوا مرطوب و گرمه. بارش باران هم به وفور رخ میده. 

انتشار: 19 اسفند 1398

انتشار: 19 اسفند 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست