کارناوال - راهنمای سفر

موزه موسیقی اصفهان

اصفهان، خیابان توحید میانی، خیابان شهید قندی (مهرداد)، پلاک 74

4.9

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 9 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

2 تا 5 ساعت

ساعت دسترسی

امروز پنج‌شنبه 9:00 صبح تا 21:00

شماره تماس

هزینه

15000 تومان

همه چیز درباره موزه موسیقی اصفهان

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

مهدیه اکبری پارسا

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

22 مرداد 1397

به روز رسانی

09 آبان 1398

معرفی /

موزه موسیقی اصفهان | دومین جاذبه محبوب گردشگران خارجی

امروز، موزه موسیقی اصفهان مقصد انتخابی ماست؛ مکانی که در میان جاذبه های پیشنهادی سایت معتبر تریپ ادوایز برای اصفهان در رتبه 2 قرار گرفته و نمره کامل 5 را دریافت کرده است. با ما همراه باشید تا این موزه تماشایی را برای تان معرفی کنیم و در مورد ساعت کار موزه موسیقی اصفهان بدانیم و با آدرس موزه موسیقی آشنا شویم. 

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

چرا موزه موسیقی اصفهان؟


  •  دومین جاذبه پیشنهادی سایت تریپ ادوایز برای گردش در اصفهان با نمره کامل 5 در بین جاهای دیدنی اصفهان است.
  • تجربه ای منحصر به فرد و جذاب از موزه گردی در ایران به شما هدیه می دهد.
  • می توانید در این موزه شاهد بیش از 300 ساز موسیقی ایرانی باشید و از اجرای زنده موسیقی سنتی لذت ببرید.
  • می توانید از فروشگاه این موزه سازهای ایرانی بخرید. 
  • در این مجموعه می توانید آلات موسیقی را بیینید که در هیچ کشور دیگری نظیر آنها یافت نمی شود. 

آشنایی با موزه موسیقی اصفهان

اصفهان یکی از مهدهای موسیقی و آواز سنتی ایرانی ست و یکی از مقام های موسیقی و یکی از آوازهای پنج گانه سنتی کشورمان به نام این شهر خوانده می شود. اهمیت موسیقی و علاقه مردم اصفهان به این هنر باعث شد تا دو تن از موسیقی دانان علاقه مند به موسیقی سنتی ایران، مهرداد جیحونی و شهریار شکرانی نخستین و تنها موزه موسیقی خصوصی کشور را در تاریخ یازدهم آذرماه 1394 تاسیس کنند. موزه ای که تفاوت های بسیاری با دیگر موزه های ایران دارد و مدل ارایه آثار، نوع راهنمایی انجام شده و برخورد کارکنان در آن شما را با بُعد جدیدی از موزه گردی آشنا می کند. همچنین اجرای زنده موسیقی در پایان تور، گردش خاص شما را در موزه را جذاب تر می سازد.   

در موزه موسیقی اصفهان می توانید به تماشای 300 ساز موسیقی ایرانی بنشینید، اطلاعاتی از نحوه ساخت آنها به دست بیاورید و با کمک امکانات صوتی و تصویری با روش نواختن سازها آشنا شوید و به صدای آنها گوش دهید. سازهایی که برخی از آنها با طرح های مینیاتوری تزیین شده اند و مجموعه ای جذاب از رنگ و صدا را به وجود آورده اند. در این مجموعه می توانید آلات موسیقی را بیینید که در هیچ کشور دیگری نظیر آنها یافت نمی شود.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

بخش های مختلف موزه موسیقی اصفهان

در این قسمت به بررسی قسمت های مختلف موزه می پردازیم:

1- تالار سازهای ملی

در سالن سازهای ملی، می توانید از سازهای مختلفی که در پهنه جغرافیایی ایران گسترده شده و در این مناطق مورد استفاده اند دیدن کنید. اینجا سازها و انواع آنها به دو زبان فارسی و انگلیسی به شما معرفی می شوند و امکانات صوتی و تصویری مجموعه کمک می کند تا تجربه بهتری از گردش در این تالار به دست بیاورید.

2- تالار سازهای محلی

موزه موسیقی برای نمایش سازهای محلی ایرانی سالن جداگانه ای در نظر گرفته است. در طول گردش در این تالار همراه با راهنمایی های مسوولان موزه، می توانید اطلاعات جذابی در مورد موسیقی محلی ایران و سازهای مربوط به هر منطقه به دست آورید. البته امکانات صوتی و تصویری موزه به شما این امکان را می دهد که بتوانید به موسیقی سازهای محلی ایران گوش فرا دهید.

3- سرای سرآهنگان

در سرای سرآهنگان می توانید با اساتید برجسته موسیقی اصفهان آشنا شوید و از زندگینامه و اثری که بر موسیقی اصفهان گذاشته اند اطلاعاتی به دست آورید.

4- موسیقی سرا

جذابیت بازدید از موزه موسیقی در تماشای سازهای مختلف ایرانی و به دست آوردن اطلاعاتی در مورد آنها خلاصه نمی شود بلکه در پایان گردش تان در موزه می توانید از تماشای یک اجرای زنده موسیقی سنتی ایرانی لذت ببرید.

5- کارگاه سازسازی

اگر دوست دارید بدانید هر کدام از سازهای مشهور ایرانی چگونه ساخته می شوند و چه ساختار و اجزایی دارند می توانید سری به کارگاه سازسازی موزه موسیقی بزنید.

Photo by : Unknown
موسیقی سرا
سرای سرآهنگان
سرای سرآهنگان
موسیقی سرا

سازهای مختلف به نمایش درآمده در موزه موسیقی

در این قسمت تعدادی از مشهورترین آلات موسیقی ایرانی که در این موزه به نمایش درآمده اند را به طور مختصر به شما معرفی می کنیم:

1- ساز قانون

قانون، سازی ست به شکل ذوزنقه قائم الزاویه که در گروه سازهای زهی مضرابی قرار گرفته است. نوازنده برای نواختن این ساز آن را روی پاهای خود قرار می دهد و با انگشت سبابه دست راست و چپ، به مضراب می نوازد. قانون به طور معمول 81 سیم (در گروه های سه تایی، دوتایی و تکی)، 27 پرده گردان و 27 صدا دارد و از چوب گردو ساخته می شود. پوست رویه آن از جنس پوست شتر، گوساله و ماهی ست و سیم های آن نیز جنس زهی، ابریشم روکش دار یا نایلون دارد. قانون از جمله سازهای کهن ایرانی محسوب می شود و بر اساس برخی اسناد فارابی دانشمند و موسیقی دان ایرانی این ساز را اختراع کرده است.

2- قیچک

قیچک یا قیژک مانند قانون در زمره سازهای زهی موسیقی ایرانی قرار دارد و مثل کمانچه با آرشه نواخته می شود. این ساز محلی است و استفاده از آن بیشتر در نواحی جنوب شرقی ایران به ویژه استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان رواج دارد. نکته جالب در مورد قیچک این است که این ساز در دوران باستان از جمجمه اسب ساخته می شد و به همین دلیل امروزه چنین شکلی دارد. کاسه طنینی آن از چوب گردو یا توت ساخته می شود و سیم های آن نیز فلزی هستند. از نظر ظاهری هم شکلی مشابه با ویولن سل دارد و نوع بزرگتر آن با آرشه ویولن سل نواخته می شود.

3- چنگ

ساز چنگ از مشهورترین سازهای باستانی و زهی ایرانی محسوب می شود و جایگاه ویژه ای در ادبیات پارسی دارد. از سیاره زهره به عنوان سیاره چنگ یاد می شود و نخستین نشانه های چنگ نوازی در ایران به دوره ایلامیان در چهارهزارسال پیش باز می گردد. ساز چنگ از جمله سازهای رشته ای ست و با ضرب‌آهنگ انگشتان نواخته می شود. این ساز در تمام دنیا با تکنیک هشت انگشتی نواخته می شده است؛ اما شواهد نشان می دهد که نوازندگان ایرانی از تکنیک ده انگشتی برای نواختن این ساز استفاده می کردند. چوب گردو و افرا در بیشتر اوقات مواد اولیه ساخت چنگ را تشکیل می دهند. 

ساز قانون
چنگ
قیچک

4- تار 

نمی شود سخن از سازهای ایرانی به میان آید و صحبتی از تار نشود. این ساز محبوب و معروف از جمله سازهای زهی و ایرانی ست و با زخمه نواخته می شود. نواختن این ساز که گفته می شود جد گیتارهای امروزی ست، به غیر از ایران در میان دیگر کشورها نظیر تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، گرجستان و دیگر نواحی قفقاز نیز رواج دارد و جزوی از موسیقی کلاسیک این سرزمین ها به شمار می رود. چوب به کار  رفته در ساخت کنده آن بیشتر از جنس کنده کهنه توت است و هر اندازه این چوب کهنه تر باشد تار صدای بهتری از خود تولید خواهد کرد. جالب است بدانید پرده های تار از روده گوسفند و دسته و پنجه آن تنها از چوب درخت گردو تهیه می شود. جنس خرک آن از شاخ بز کوهی ست و برای ساخت دو طرف دسته آن به استخوان شتر نیاز است. در کنار اینها پوستی بر روی تار دیده می شود که شفافیت خاصی به صدای ساز می دهد و این به دلیل استفاده از پوست جنین بره است. البته در برخی موارد از پوست ماهی هم برای ساخت آن (پوست روی تار) می توان استفاده کرد. 

5- رباب

از قدیمی ترین سازهای زهی مضرابی (زخمه ای) ایران می توان به رباب اشاره کرد. صدای نوای این ساز را می توان بیشتر در شرق و جنوب شرق کشور شنید و از دهه 30 و 40 خورشیدی در گروه نوازی سازهای ملی ایران نیز مورد استفاده قرار گرفته است. جنس این ساز از چوب، پوست، زه، نایلون و نخ است. 

6- بربط

بربط، سازی زهی مضرابی ست و در عربی از آن به نام عود یاد می شود. این ساز از مهمترین و معمول ترین آلات موسیقی کهن ایرانی به شمار می رود و گفته می شود که به موسیقی دان قدیمی ایران، باربد افسانه ای تعلق دارد. جنس کاسه طنینی آن شکلی از نیمه گلابی دارد و از جنس چوب توت و برخی اوقات فوفل است. صفحه رویی ساز نیز از جنس کاج ساخته می شود که دلیل این انتخاب صدادهی بهتر این نوع چوب است.

بربط
رباب
تار

7- نی

نی یا نی هفت‌بند از جمله سازهای بادی ایرانی ست و محبوبیت بسیاری در میان افراد اهل موسیقی دارد. این ساز از گیاهی به همین نام ساخته می شود و به طور معمول 5 سوراخ دارد. سخت ترین کار در نواختن نی درآوردن صدای آن و ساده ترین کار انگشت گذاری آن است. 

8- دف

دف در گروه بندی سازها، در رده سازهای کوبه ای موسیقی ایرانی قرار دارد و از حلقه ای چوبی به قطر 50 تا 55 سانتی متر ساخته می شود. این حلقه چوبی با پوست حیواناتی مانند گوسفند و بز پوشانده و حلقه های فلزی به شکل زنجیر بر آن آویخته می شود. البته در قدیم برای داشتن صدای بهتر و طنین بیشتر، سازندگان از پوست آهو استفاده می کردند اما امروزه بیشتر از پلاستیک به جای پوست استفاده می شود. دف بیشتر در موسیقی کلاسیک و عرفانی کاربرد دارد و در استان های کردنشین مانند کرمانشاه و کردستان جایگاه و حرمت خاصی دارد. 

9- سه تار

سه تار از دیگر سازهای معروف زهی مضرابی (زخمه ای) است و گفته می شود به خانواده تنبورها تعلق دارد. این ساز در حالت نشسته نواخته می شود و کاسه طنینی آن به شکل گلابی و چوبی ست. نحوه نواختن این ساز با ضرب انگشت سبابه است، صدای کمی دارد و بیشتر برای تکنوازی مناسب است.

سه تار
نی
دف

10- کمانچه

کمانچه در گروه سازهای زهی آرشه ای قرار دارد و برای ساخت آن از چوب، پوست و فلز بهره می برند و از آن به عنوان جد ویولن یاد می شود. نکته جالب در مورد کمانچه جنس آرشه آن است که از چوب و موی دم اسب ساخته می شود. این ساز در اندازه های مختلفی ساخته می شود و از نظر اندازه و تعداد سیم با کمانچه های قدیمی تفاوت هایی کرده است. کمانچه هم به صورت تکنوازی و هم به صورت گروه‌نوازی نواخته می‌شود. از مطرح ترین و برجسته ترین نوازندگان این ساز می توان به استاد اصغر بهاری و کیهان کلهر اشاره کرد.  

11- تمبک

تمبک (تنبک، دمبک، دندونک یا ضرب) در زمره سازهای کوبه ای ایرانی قرار دارد و بدنه آن جنس هایی از چوب، سفال و گاهی فلز دارد؛ البته امروزه بدنه این ساز را از جنس چوب می سازند. تمبک از قسمت‌های زیر تشکیل شده است:

پوست
دهانه بزرگ
تنه
گلویی (نفیر)
دهانه کوچک (کالیبر)

قدمت تمبک به دوران پیش از اسلام باز می گردد که در آن دوران از این ساز با نام پهلوی دمبلک یاد می شده است.

12- سنتور

شکل سنتور به شکل ذوزنقه متساوی الساقین است و در گروه سازهای زهی مضرابی قرار می گیرد. این ساز اندازه و کوک های مختلفی دارد و با دو مضراب چوبی نواخته می شود. از صدای سنتور هم می توان به صورت تکنوازی بهره برد و هم در گروه نوازی ها از آن استفاده کرد. از اساتید برجسته نوازنده سنتور می توان استاد پایور و مشکاتیان را نام برد.

تمبک

امکانات موزه

موزه موسیقی اصفهان امکانات خوبی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد از جمله: 

  • فروشگاه فروش محصولات فرهنگی مرتبط با موسیقی ایرانی. از این فروشگاه می توانید سازهای ایرانی خریداری کنید. 
  • کافی شاپ
  • راهنمای متخصص و کاربلد
  • پخش صوتی و تصویری نواختن سازهای مختلف موسیقی

تور مجازی بخش های مختلف موزه همراه با موسیقی

اگر دوست دارید تا با فضای موزه موسیقی بیشتر آشنا شوید می توانید از امکان تور مجازی این موزه استفاده کنید. تور مجازی موزه موسیقی تجربه گردشی عالی در بخش های مختلف موزه در اختیارتان قرار می دهد و شما را با نوای اجرای سازهای مختلف همراهی می کند. برای دسترسی به این ویژگی می توانید از این لینک استفاده کنید.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

نظرهای گردشگران خارجی

شاید کمتر جاذبه ای را بتوان در ایران پیدا کرد که تا این اندازه نظر گردشگران خارجی را به خود جلب کرده باشد و دیدگاه مثبت و عالی آنها را همراه داشته باشد. اینجا می خواهیم تعدادی از دیدگاه های این گردشگران خارجی را مورد بررسی قرار دهیم تا ببینیم چرا موزه موسیقی، آنها را تا این اندازه شیفته و علاقه مند به خود کرده است.

گردشگری از آلمان | تاریخ ثبت دیدگاه تیرماه 1397

عالی و آموزنده!

مکانی عالی برای یادگیری در مورد موسیقی و فرهنگ ایرانی! تور گردش در موزه (که هزینه آن همراه با مبلغ ورودی موزه است) بسیار آموزنده بود و کارکنان برخوردی مهربانانه داشتند و با تمام علاقه به معرفی فرهنگ شان می پرداختند. همچنین در زیرزمین موزه کارگاه سازسازی وجود دارد که به شما نشان می دهد سازهای سنتی چگونه ساخته می شوند. همچنین می توانید در زمان گردش تان در موزه به تماشای موسیقی زنده سنتی بنشینید. بازدید از این موزه تجریه ای عالی برای من بود.

گردشگری از کویت | تاریخ ثبت دیدگاه تیرماه 1397

 بعد از دو سال همچنان جذاب و دلچسب

من دو سال پیش از این موزه دیدن کرده بودم. بسیار جالب بود و به همین دلیل تصمیم گرفتم تا دوباره از این موزه دیدن کنم. تورمان همراه با راهنمایی مسلط به موضوع و به زبان انگلیسی بود. او موزه را به همراه چند ویدیو از اجرای سازهای مختلف نشان مان داد. این بخش تازه به موزه اضافه شده است. ما همچنین به مکانی رفتیم که سازها در آنجا ساخته می شدند که این هم بخش تازه دیگری در موزه بود. من برای اجرای موسیقی سنتی زنده لحظه شماری می کردم و سرانجام به سالن کنسرتی رفتیم که تازه شروع به کار کرده بود. سه دختر جوان هماهنگ با هم شروع به نواختن کردند و خواننده ای هم همراهی شان می کرد. این یکی از بهترین تجربه های من در زندگی بود. ممنون.

گردشگری از رومانی | تاریخ ثبت دیدگاه خرداد 1397

یکی از بهترین تجربه ها در اصفهان

من آدم اهل موزه ای نیستم اما میزبانم در خانه حوضک به من این مکان را پیشنهاد کرد و قول داد که تجربه بازدیدم از این موزه به خاطره ای جذاب بدل می شود و کاملا حق با او بود. اینجا موزه ای خصوصی ست و هزینه آن به نسبت بالاست اما ارزشش را دارد. مجموعه سازها بسیار جذاب هستند و غنای فرهنگی ایرانیان را نشان می دهد. اما جذابترین بخش اجرای موسیقی زنده در زیرزمین بود... نوازندگان با دل و جان به اجرای آهنگ های خود می پرداختند و گوش دادن به کار آنها بسیار دلچسب و دلنشین بود. بنابراین اگر در سفرتان به دنبال تجربه ای متفاوت و اصیل می گردید بازدید از اینجا را از دست ندهید.

گردشگری از اسپانیا | تاریخ ثبت دیدگاه اردیبهشت 1397

مجموعه ای از سازهای موسیقی به همراه اجرای زنده

موزه موسیقی خصوصی، تماشایی و عالی در بخش ارمنی اصفهان. موزه ای که مجموعه ای بی نظیراز آلات موسیقی ایرانی را در کنار هم گردآوری کرده است. کافی شاپ و فروشگاه هدیه بسیار جذابی هم داشت. اما بهترین بخش بازدید از موزه اجرای زنده موسیقی سنتی کارکنان اینجا بود؛ البته تمام آنها موسیقی دان هایی خبره هستند.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

مسیر دسترسی

آدرس: اصفهان، خیابان توحید میانی، خیابان شهید قندی (مهرداد)، پلاک 74

برای رسیدن به موزه اصفهان می توانید از وسیله نقلیه عمومی زیر استفاده کنید: 

اتوبوس: سوار بر اتوبوس های خطوط میدان شهدا - بیمارستان غرضی و سه راه ملک شهر - ترمینال زاینده رود شوید و با پیاده شدن در خیابان حکیم نظامی و کمی پیاده روی به سمت خیابان مهرداد به موزه برسید.

اطلاعات بازدید

هزینه اتباع ایرانی: 15000 تومان همراه با اجرای موسیقی زنده

هزینه اتباع خارجی: 50000 تومان همراه با اجرای موسیقی زنده

زمان بازدید: از ساعت 9:00 تا 21:00 عصر به غیر از روزهای تعطیل موزه ها

برای انجام هماهنگی بازدیدهای گروهی می توانید با شماره تلفن 09132251484 تماس بگیرید.

توجه: آخرین زمان بازدید 19:30 است.

Photo by : Unknown

دیدنی های اطراف

می توانید در کنار بازدید از موزه موسیقی از جاذبه های زیر در یک روز دیدن کنید.

به غیر از بازدید و گردش در جاذبه های معرفی شده در این بخش، شما در شهر اصفهان به گستره وسیعی از جاذبه های تاریخی، تفریحی، مراکز خرید و ... دسترسی دارید که برای آشنایی بهتر با آنها می توانید وارد صفحه دیدنی ها و تفریحات اصفهان شوید. 

Photo by : Unknown

 افتخارهای کسب شده توسط موزه موسیقی

در مدت زمان کوتاه افتتاح موزه موسیقی این موزه مفتخر به دریافت جوایز متعددی شد که از جمله آنها می توان به این دو جایزه اشاره کرد:

  •  رتبه نخست شاخص اصول فنی و استانداردهای فیزیکی از طرف شورای بین‌ المللی موزه‌ های ایران (ایکوم ایران) در سال 1395
  • عنوان بهترین موزه خصوصی ایران از طرف سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در سال 1395

ویدیویی از موزه موسیقی اصفهان

 

توصیه کارناوال 

پس از بازدید از جاذبه های تاریخی و فرهنگی این بخش از شهر اصفهان می توانید سراغ غذاها سوغاتی ها و صنایع دستی اصفهان بروید و از این همه زیبایی و ذوق و سلیقه هنرمندان اصفهانی لذت ببرید. 

اگر در برنامه ریزی سفر خود به اصفهان برای انتخاب محل اقامت مناسب از میان گزینه های مختلف به مشکل خوردید اصلا نگران نباشید، چرا که در کارناوال می توانید اقامتگاه های مختلف را بر اساس قیمت، ستاره هتل، امکانات و ... فیلتر و دسته بندی کنید. پس اگر در سفرهای تان اهل اقامت در هتل هستید، بدون معطلی سری به صفحه رزرو هتل های اصفهان بزنید و هتل مورد علاقه تان را انتخاب کنید. اگر هم به دنبال تجربه اقامتی لوکس در اصفهان هستید، می توانید وارد صفحه هتل های پنج ستاره اصفهان شوید و به بررسی شرایط این هتل ها بپردازید. سوئیت ها هم گزینه دیگری برای اقامت در نصف جهان هستند، برای اینکه در مورد شرایط رزرو، قیمت و امکانات آنها بدانید تنها کافی ست سری به صفحه اجاره سوئیت در اصفهان بزنید. 

سخن آخر

امروز به همراه شما به جاذبه ای ناشناخته در اصفهان سر زدیم و با موزه موسیقی که دل از گردشگران خارجی برده است آشنا شدیم. گشتی در بخش های مختلف موزه زدیم و از تعدادی از سازهای ایرانی اطلاعاتی به دست آوردیم.

نظر شما در مورد این نوع جاذبه ها چیست؟ از دیدگاه شما دلیل استقبال گردشگران خارجی از این موزه چیست؟

پیشنهادها، دیدگاه ها و انتقادهای تان را با ما و دوستان کارناوالی تان به اشتراک بگذارید و اگر تجربه سفر به این مکان را دارید با استفاده از لینک زیر عکس و سفرنامه تان را در کارناوال به ثبت برسانید.

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

5

بررسی شده توسط مهدیه اکبری پارسا

ارزش هزینه به لذت(عالی) 5
کیفیت عملکرد راهنما(عالی) 5
تنوع آثار(عالی) 5
نحوه برخورد کارکنان(عالی) 5
دسترسی به وسایل حمل‌و‌نقل عمومی(خوب) 4

نقاط قوت

  • نمایش بیش از 300 ساز موسیقی ایرانی
  • داشتن راهنمای کاربلد و مطلع
  • اجرای زنده موسیقی سنتی
  • امکانات خوب صوتی و تصویری برای معرفی سازهای مختلف
  • برخورد خوب کارکنان موزه

نقاط ضعف

  • ندارد

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 9 رای

4.9

دوستان

2

آیا بازدید از موزه موسیقی اصفهان را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
ارزش هزینه به لذت(عالی) 5
کیفیت عملکرد راهنما(عالی) 4.9
امکانات ویژه بازدید از موزه(عالی) 4.8
نحوه برخورد کارکنان(عالی) 4.9
دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی(عالی) 4.6

موزه موسیقی اصفهان را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
شهرزاد فاضل

امروز متوجه شدم موزه را بستند.. .با همت امام جمعه اصفهان.. اونقدر ناراحت شدم اونقدر گریه کردم که یادم نمیاد آخرین خبر ناراحت کننده زندگیم چی بود که اینقدر منو بهم ریخت. شرمنده ام از روی دخترم که میخواستم دوباره ببرمش موزه دوباره اونجا رو ببینه دوباره ذوق کنه دوباره بخنده دوباره افتخار کنم به ایرانی بودنم به وجود این موزه تو شهرم.. شرمنده ام که کاری از دستم بر نمیاد... شرم میکنم که تو کشوری زندگی میکنم که مسئولینش به جای بال و پر دادن به هنر ، موزه موسیقی را می بندند و رشته تئاتر دانشکده سوره را حذف میکنند. شرم بر من

تجربه سفر شهرزاد فاضل به موزه موسیقی اصفهان

موزه موسیقی به علت جا به جایی و کرونا تعطیل شد البته. استباه به عرضتون رسوندن. الان هم خداروشکر دوباره شروع به کار کردن اما نقل مکان کردن به چهارباغ.

انتشار: 12 اردیبهشت 1401

انتشار: 09 شهریور 1400

آیا این دیدگاه مفید بود؟
ramin radmehr

4.9

خیلی موزه خوب و پر انرژی بود . ایده قشنگی بوده واقعا .

تجربه سفر ramin radmehr به موزه موسیقی اصفهان

انتشار: 14 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
shabnam rezaei

4.8

میخواستم یه تشکر ویژه بکنم از کادر خوب و خوش برخورد این موزه .

تجربه سفر shabnam rezaei به موزه موسیقی اصفهان

انتشار: 14 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

rahim hamedani
پرسش:

ایام تعطیلات عید نوروز موزه باز هست یا خیر ؟

مهدیه اکبری پارسا
در پاسخ به rahim hamedani:

دوست عزیز سلام

در تماسی که با مجموعه گرفتیم اعلام شد موزه موسیقی در طی سیزده روز ایام نوروز باز و پذیرای مسافران هست اما امکان دارد در روزهای ابتدایی عید، در ساعاتی موزه بسته باشد. به همین جهت بهتر است پیش از رفتن به اینجا، حتما با تماس با موزه از باز بودن آن مطمئن شوید. 

موفق باشید

انتشار: 20 بهمن 1398

انتشار: 14 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست