پریوش سارانی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
20 اردیبهشت 1403
به روز رسانی
22 اردیبهشت 1403
بیش از ۲۶۰۰ نفر از ۸۰ کشور برای حضور در نمایشگاه ایران اکسپو و اجلاس بینالمللی ایران و آفریقا ثبت نام کردند، اما تنها ۲۰۰۰ نفر پذیرش شدند و مابقی عملا دفع شدند چون به دلیل محدودیت هتلهای تهران، امکان میزبانی این تعداد مهمان در پایتخت عریض و طویل کشور وجود نداشت!
غیر از هتل اسپیناس، دیگر هتلهای بزرگ تهران پیش از سال ۵۷ ساخته شدهاند و حتی آنهایی که عنوان چهار یا پنج ستاره را یدک میکشند رو به فرسودگیاند. حال آنکه در جهان امروز، هتلها منابع اشتغالزایی، رشد اقتصادی و کسب درآمد محسوب میشوند.
محدودیت روابط دیپلماتیک بر صنعت هتلداری در کشور اثر گذاشته و رشد آن را متوقف کرده است. مأموریتها و سفرهای دیپلماتیک و الزامات و حواشی آنها از قبیل پذیراییهای رسمی، برگزاری کنفرانسهای بینالمللی، تورهای گردشگری شهری و ... می تواند محرک تقاضا در بخش هتلینگ باشد.
زیرساختها نقش بسزایی در توسعه صنعت هتلداری دارند، شبکههای حمل و نقل عمومی شهری باید به گونهای طراحی شوند که مسافران در کمترین زمان از فرودگاه به هتل برسند. ضمن اینکه در کنار تأمین امکانات ضروری، باید نیازهای مدرن آنها مانند دسترسی سریع و قابل اعتماد به اینترنت فراهم شود.
کمبود هتل در تهران به هر دلیلی که باشد، نشانه خوبی نیست؛ پایتخت با این روند، فرصتهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کارساز را از دست میدهد. همین انگشت شمار مراکز اقامتی روزآمد نیز به دلیل عدم بازاریابی و غیاب گردشگر و مسافر، در بیشتر ایام سال به خواب طولانی میروند.
منبع: تجارت فردا
جدیدترین خبرهای گردشگری را در کارناوال دنبال کنید.
دیدگاه جدید