زينب شيرازی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
01 مرداد 1396
به روز رسانی
15 شهریور 1398
موزه های تاریخ طبیعی، از جذاب ترین موزه ها هستند که با بازدید از آن ها با مجموعه ای متفاوت و متشکل از فسیل ها و بقایای حیوانی رو به رو خواهید شد. شاید باورتان نشود اما امکانش را دارید تا در اتفاقی غیر منتظره حتی اسکلت موجودات ماقبل تاریخ مانند دایناسورها را از نزدیک ببینید و اطلاعات جالب توجهی از آن ها به دست آورید. خوشبختانه امروزه موزه های تاریخ طبیعی ایران منحصر به یک شهر نمی شوند و علاوه بر پایتخت، در شهرهایی چون مشهد، اصفهان، کرمان، همدان، شیراز و ... می توانید به بازدید سنگواره ها و مجموعه هایی از موجودات خاص کره زمین بروید.
در پیش رو فسیل آمونیتی را می بینید که به گفته موزه تاریخ طبیعی همدان، بزرگ ترین فسیل کشف شده آمونیت در ایران است. خوب است بدانید که آمونیت ها نوعی موجودات نرم تن باستانی محسوب می شوند که میلیون ها سال است از انقراضشان می گذرد. این موجودات حلزون شکل و دریایی بوده و صدفی پیچ دار و مسطح داشته اند. جالب آن که قدمت حضور آمونیت ها بر روی کره زمین به 400 میلیون سال پیش باز می گردد و همزمان با دایناسورها در حدود 65 میلیون سال پیش منقرض شدند.
همان طور که گفته شد این آمونیت در موزه تاریخ طبیعی همدان نگهداری می شود و همه روزه از ساعت 9 تا 20 می توانید به بازدیدش بروید.
محل نگهداری: موزه تاریخ طبیعی همدان
هزینه بازدید: 3000 تومان
زمان بازدید: 9 تا 20
آدرس موزه: همدان، میدان مدرس، انتهای بلوار آزادگان (چرمسازی)، جنب دانشکده کشاورزی
در زیر عکسی از بزرگترین آمونیت ایران و موزه تاریخ طبیعی همدان می بینید:
دیگر آثار باستانی و نفیس معرفی شده در کارناوال را بخوانید:
همچنین می توانید درباره برخی از آثار تاریخی باشکوه ایرانی در زیر بخوانید:
رد پای دایناسور در تهران | گشتی در موزه دارآباد
مرد نمکی ۱۷۰۰ ساله در موزه ایران باستان
#گنجینه های تاریخ ایران و جهان را با کارناوال بشناسید.
دیدگاه جدید